Ondernemingen geselecteerd voor het ‘Cool Vendor report’ zijn innovatief, invloedrijk en intrigerend

‘s-Hertogenbosch, 9 april 2008 – Everest is opgenomen in de lijst met ‘Cool Vendors’ in het rapport van Gartner Inc. ‘Cool Vendors in Business Process Management, 2008’ (J. Hill, M.Kerremans, M. Cantara, 3 april 2008).

Het rapport geeft aan welke leveranciers beschikken over een innovatieve softwareoplossing met een belangrijke impact die organisaties in staat stellen om nieuwe wegen in te slaan die voorheen niet mogelijk waren. Everest levert een business engineering suite voor organisaties met kennisintensieve processen, die hun klanten op maat willen bedienen en tegelijkertijd voordeel willen halen uit efficiënte procesautomatisering.

“Wij zijn trots op deze internationale erkenning voor onze visie, de kracht van onze software en de oplossingen die wij voor onze klanten realiseren”, aldus Kees Buisman, algemeen directeur van Everest. “We hebben deze gelegenheid aangegrepen om onze software-oplossing Everest Framework een nieuwe naam te geven: Aquima. Aquima is de volwaardige Business Engineering Suite van Everest voor Dynamic Business Process Management.”

De Aquima Business Engineering Suite van Everest ondersteunt organisaties zoals banken, verzekeraars en overheden bij het stroomlijnen van hun bedrijfsproces. Aquima ondersteunt het automatiseren van kennisrijke taken zoals advisering, acceptatie, productconfiguratie en de levering van producten en diensten met een korte time-to-market. Onderscheidend is het feit dat Aquima dit mogelijk maakt met direct toepasbare modellen in plaats van tijdrovende programmeerinspanningen.

In plaats van het geprogrammeerd automatiseren en managen van werkprocessen, gebruikt Aquima modellering, simulatie, uitvoeringsmodellen en een regelgestuurde repository met kennis van het business domein om bedrijfsprocessen te definiëren. Aquima van Everest combineert een event-driven architectuur met een rules-driven architectuur rond een centrale kennisbank.

Everest biedt ook specifieke industry solution frameworks als Everest Mortgage Solution (EMS) en Everest Insurance Solution (EIS). Deze frameworks zijn sterk in de afhandeling van complexe, kennisintensieve processen zoals advisering, acceptatie, productconfiguratie en de levering van producten en diensten op maat.

Rate this post

Print Friendly