Merelbeke, 4 april 2008 OGB/Topdeal heeft extra machines geplaatst bij Kamodata. De ICT partner in de markt van sociale zekerheid is al sinds 2003 een gewaardeerde klant van OGB/Topdeal. De samenwerking begon 5 jaar geleden met de plaatsing van één kopieermachine! Dankzij de prestaties in samenwerking met de sterke voordelen van het DOCUFlow®concept heeft Kamodata inmiddels ruim 200 kantoormachines van OGB/Topdeal tot haar beschikking. Het complete machinepark bestaat uit zwart/wit- en kleurenmultifunctionals, uiteenlopend van kleine kantoorprinters tot multifunctionale hoogvolume apparatuur. Alles ondergebracht in één flexibele DOCUFlow®overeenkomst.
In maart j.l. is de overeenkomst uitgebreid met 36 nieuwe apparaten. De nieuwe bijplaatsingen bevestigen het vertrouwen dat Kamodata stelt in OGB/Topdeal. Op haar beurt zal OGB/Topdeal ingaan op verzoeken van Kamodata aangaande de levering en service.
Kamodata
Kamodata is het IT departement van ADMB, een sociale dienstengroep met het hoofdkantoor in Brussel. ADMB begeleidt en ondersteunt bedrijven, zelfstandigen en particulieren op alle terreinen van de sociale wetgeving en HR management. Verspreid over België heeft de organisatie 30 vestigingen.
Office Group International
OGB/Topdeal is onderdeel van Office Group International; één van de grootste zelfstandige en volledig onafhankelijke organisaties op het gebied van Total Document Solutions in de Benelux. Naast OGB/Topdeal is ook Holland Office Group uit Nederland actief onder Office Group International. Hierdoor beslaat het totale verzorgingsgebied de gehele Benelux, dat bediend wordt vanuit het hoofdkantoor in Zaltbommel (NL) en kantoren in Antwerpen en Gent (B). Inmiddels beheert Office Group International meer dan 26.000 apparaten voor ruim 11.500 bedrijven.

Rate this post

Print Friendly