Waalre / Eindhoven, 10 april 2008 – VDD IQware, leverancier en ontwikkelaar van het Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net, en Yceland it Distribution hebben een distributieovereenkomst getekend. Hiermee is Yceland nu officieel distributeur van Hyarchis.Net voor het MKB. Door deze overeenkomst biedt Yceland, naast hardwareproducten, nu ook een softwareoplossing aan haar klanten. De focus voor deze samenwerking ligt op het MKB, waar een groeiende vraag is naar ECM.

Yceland, de grootste Kyocera distributeur, verwacht dat haar afnemers voordelen kunnen halen uit een ECM-systeem. Door Hyarchis.Net voor het MKB aan te bieden, kunnen bedrijven met een beperkte investering profiteren van de vele voordelen die het scannen en verwerken van digitale informatie met zich meebrengt, zoals: het verlagen van operationele kosten en het verbeteren van de productiviteit. De gebruiker kan onafhankelijk van plaats en tijd zijn documenten inzien, overal ter wereld. Yceland zal zich niet alleen gaan richten op de distributie van de oplossing, maar ook op de advisering, implementatie en service.

Coen Hendriks, directeur Yceland: “Er worden in de branche verschillende documentmanagement oplossingen aangeboden. Veel softwareaanbieders bieden echter geen totaaloplossing aan. VDD IQware doet dit met Hyarchis.Net wel en dekt hiermee de volledige datastroom. Hyarchis.Net heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een kwalitatief en sterke oplossing. Dit beaamde ook een aantal klanten die wij als ‘sneak preview’ kennis hebben laten maken met Hyarchis.Net. Ik ben er dan ook van overtuigd dat VDD IQware een betrouwbare en succesvolle partner zal zijn voor Yceland.”

“Wij zijn blij met de nieuwe samenwerking tussen VDD IQware en Yceland”, aldus Mark Schoorl, accountmanager bij VDD IQware. “Yceland is al jarenlang een betrouwbare distributeur van sterke merken, met een brede klantenkring binnen het MKB. Door de distributie van Hyarchis.Net uit te besteden aan Yceland wordt een grote doelgroep bereikt die nu gebruik kan gaan maken van een compleet ECM-systeem.”

Rate this post

Print Friendly