Software distributeur Service2Sales heeft een overeenkomst gesloten met het Amerikaanse Printable Technologies om FusionPro producten familie in Europa te distribueren en te ondersteunen.

FusionPro WEB is het web-to-print systeem van Printable voor drukkerijen en printbedrijven. ?
Veel drukkerijen en printshops hebben de overstap naar klanten die bestellen via het web nog niet gemaakt, of hebben maar een deel ervan ingevuld. Met FusionPro is een eenvoudige en betaalbare oplossing voorhanden die het voor elk grafisch bedrijf mogelijk maakt zijn klanten on-line te laten bestellen. Naast het bestellen via het web kan de software ook slim omgaan met variabele data documenten, zodat klanten ook die orders on-line kunnen doorgeven aan het printbedrijf.
FusionPro DESKTOP is specifiek voor het creëren van een document of template met variabele data in praktisch elk te printen formaat en in iedere denkbare marketingomgeving. Met de enorme hoeveelheid gereedschappen en management opties die FusionPro Web en FusionPro Desktop bieden, kunnen printbedrijven en marketeers over exact datgene beschikken wat voor een specifieke order benodigd is.

‘Na lang onderzoek naar de juiste verkoop – en implementatie partner voor onze producten in Europa kwam Service2Sales als beste naar voren, zowel geografisch als op het gebied van ervaring,’ aldus Coleman Kane, CEO van Printable Technologies. ‘Ik weet dat zij de software en oplossingen van Printable op een juiste manier bij klanten kunnen brengen en onze natuurlijke groei in Europa gestalte kunnen geven.’

‘Met zoveel gebruikers die zitten te springen om de web to print technologie, zijn we verheugd dat we oplossingen als die van Printable kunnen bieden’, zegt directeur en mede-oprichter van Service2Sales, Jan Peter Bolhuis. ‘De FusionPro softwarelijn biedt schaalbare opties om voor elke organisatie een oplossing te vinden die voldoet aan de specifieke vragen naar personalisering en workflow. Het feit dat we als een van de eersten zullen voldoen aan de groeiende vraag naar ASP oplossingen, biedt het ons ruime mogelijkheden om ook deze software succesvol te maken in Europa.’

Over Printable Technologies

Printable is een vooruitstrevende leverancier van technologieën bestemd voor intelligente marketing voor zowel de zakelijke gebruikers als commerciële print bedrijven. Gebouwd op een open architectuur management technologie, levert Printable online webwinkels (zowel ASP als server versies) en variabele data print software voor krachtige gepersonaliseerde marketingcampagnes. De technologie die Printable gebruikt is eenvoudig te integreren met veel ERP systemen en met content management applicaties. Daarnaast werkt de software naadloos samen met de workflowsystemen van ondermeer HP Indigo, Canon, Kodak en Xerox .

Rate this post

Print Friendly