Hilversum, Capelle a/d IJssel, 14 april 2008 – ICT-dienstverlener Inter Access heeft een reseller-overeenkomst gesloten met StreamServe, de wereldwijde marktleider in softwareoplossingen voor Dynamic Document Composition, Management and Delivery. Daarmee kunnen klanten automatisch klantgerichte documenten samenstellen, personaliseren en verspreiden, in elk formaat en via elk distributiekanaal.

De nieuwe overeenkomst sluit aan op de bestaande OEM-samenwerking tussen beide bedrijven. Inter Access integreerde als OEM-partner de StreamServe-oplossing enkele jaren geleden in zijn ERP-pakket Prodin-P3, waardoor gebruikers van Prodin-P3 al profiteren van de brede functionaliteit van de StreamServe-software. De nieuwe reseller-overeenkomst betekent dat Inter Access de StreamServe-software vanaf nu ook als losse oplossing aan klanten kan leveren.

“Betrouwbaar outputmanagement van fysieke en digitale documenten wordt steeds belangrijker voor bedrijven”, zegt Han Dieperink, directeur Strategie & Business Development van Inter Access. “Zo kunnen zij klanten optimaal bedienen en hun bedrijfsprocessen zeer efficiënt inrichten. Inter Access heeft in het verleden al tal van Prodin 3-gebruikers in dit verband geholpen dankzij de integratie van StreamServe in dit ERP-pakket. Met deze reseller-overeenkomst kunnen we nu ook klanten met andere ERP-systemen of automatiseringsomgevingen van dienst zijn. Wij zorgen daarbij voor een compleet werkend systeem dat volledig is toegespitst op de eisen en wensen van de klant.”

“Wij zijn zeer enthousiast over deze uitbreiding van de samenwerking met Inter Access”, zegt Harold van der Horst van StreamServe. “Inter Access heeft zijn deskundigheid op het gebied van integratie van onze oplossing binnen bestaande systemen ruimschoots bewezen. Dat betekent dat klanten kunnen vertrouwen op de perfecte combinatie van betrouwbare software en uitstekende dienstverlening.”

Rate this post

Print Friendly