Fujitsu Europe heeft Dirk Devogelaere aangesteld als country manager voor de business unit Imaging Scanner Business in de Benelux en Frankrijk.

Devogelaere is bij Fujitsu Scanners verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en het realiseren van de groeistrategie door het uitbouwen van de sales-activiteiten. Daarnaast zal hij zich richten op het verder ontwikkelen van het partnerkanaal.

Devogelaere richtte hij zich in 2004 bij Fujitsu als key accountmanager OEM sales op de verkoop van disk drives voor de industriële markt. Bovendien was hij als senior account manager sales verantwoordelijk voor de storage-producten van Fujitsu in de Benelux en Frankrijk. In zijn huidige functie zal Devogelaere zich concentreren op ontwikkelingen van de Benelux en Franse markt aangaande het digitaliseren van documenten en gegevens. Een andere focus zal zijn het managen van strategische partnerallianties binnen zijn regio.

Voordat Devogelaere in dienst kwam bij Fujitsu is hij onder andere actief geweest als director sales Europe voor Markement in Duitsland, als OEM sales EMEA voor het Amerikaans softwarebedrijf Roxio en als accountmanager voor de Intel-organisatie Xircom Germany. Bovendien heeft Dirk Devogelaere in 1994 de Nederlandse vestiging van Actebis in Nieuwegein mede opgericht.


Rate this post

Print Friendly