Om een Document Management Systeem te laten slagen dient de organisatie de medewerkers ruimte voor creativiteit te geven. De medewerkers staan centraal, zodat de denkwijzen gefaciliteerd worden op de wijze waarop zij dat prettig vinden. IBM kent binnen haar software portfolio diversen oplossingen voor het invullen van uw document management behoefte. Graag praten we u bij over de verschillende mogelijkheden van producten als Domino Docova, Lotus Quickr, Lotus Workflow, Filenet en IBM Omnifind. U kunt zich vanaf nu inschrijven!

De business case voor Document Management kent inmiddels geen geheimen meer.Vaak is het management snel overtuigd van de noodzaak van een Document Management Systeem, als de documentstroom een procesmatig karakter heeft. Toch is uit onderzoek gebleken dat medewerkers nog altijd fan zijn van de fileserver, omdat een Document Management Systeem vaak een gedwongen karakter heeft.

Om een Document Management Systeem te laten slagen dient de organisatie de medewerkers ruimte voor creativiteit te geven. De medewerkers staan centraal, zodat de denkwijzen gefaciliteerd worden op de wijze waarop zij dat prettig vinden. Het is dan ook zaak een goede balans te vinden tussen het proces en de mens. Graag vertellen wij u hoe een Document Management Systeem de eenvoud van de fileserver kan evenaren en nodigen u dan ook van harte uit voor onze workshop: “Workshop IBM Collaboration & Document Management” Tijdens deze workshop zullen we diversen document management & workflow oplossingen bespreken en evalueren. Denkt u hierbij aan Lotus Quickr, Docova, Lotus workflow en Filenet.

13:00 uur: Welkom door Silverside
13:30 uur: IBM portfolio overview voor document management & visie Silverside
14:00 uur: In the spotlights: Docova, Lotus Quickr en Omnifind
14:30 uur: Pauze
14:45 uur: Demonstratie van twee praktijkcases
15:15 uur: Verschillen tussen Lotus Quickr & Docova
15:45 uur: 10 tips voor Document management implementatie
16:15 uur: Hapje en drankje

Rate this post

Print Friendly