Capelle a/d IJssel, 14 januari 2010 — StreamServe heeft Rogier de Graaf aangesteld als trainer voor de Benelux-vestiging. De Graaf is in deze functie verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van het StreamServe-trainingsportfolio.

Rogier de Graaf heeft een opleiding genoten in Communication & Multimedia Design. Hij was voor zijn indiensttreding bij StreamServe onder andere werkzaam bij Océ Nederland binnen de afdeling Technical Document Systems. Hier heeft hij zich gericht op zowel hardware als software voor documentmanagement. Daarnaast heeft hij ruime ervaring met web development, met name op het gebied van het optimaliseren van persoonlijke interactie met gebruikers.

De Graaf gaat zich in zijn nieuwe functie richten op het trainen van opdrachtgevers. Hij ondersteunt klanten bij het zo optimaal mogelijk inzetten van oplossingen op het gebied van Enterprise Document Presentment (EDP). Een belangrijk onderdeel hierbij is het verder uitbouwen van de onlangs geïntroduceerde interactieve online leeromgeving. Via deze e-learning omgeving kunnen opdrachtgevers onder meer live vragen stellen aan expert en best practices met andere klanten en experts delen.

Rogier de Graaf: “De markt voor EDP maakt nog steeds een enorme groei door. Hiermee kunnen immers documenten zoals brieven, facturen en polissen volledig worden gepersonaliseerd en via alle mogelijke distributiekanalen beschikbaar worden gesteld. Als organisaties EDP goed toepassen, zijn hiervoor geen aanpassingen in de bedrijfsinformatiesystemen nodig. Met mijn ervaring in ‘document handling’ hoop ik in de trainingen dan ook zoveel mogelijk kennis hierover te verspreiden.”


Rate this post

Print Friendly