Almere, 14 januari 2010 – Vandaag lanceert Neopost, pionier en marktleider op het gebied van high-tech oplossingen voor mail- en documentverwerking, de DS-75 BCR. Deze couverteermachine combineert productiviteit, flexibiliteit en gebruiksgemak en verwerkt post snel, veilig en verzorgd. Op Vakbeurs Facilitair, van 13 tot en met 15 januari 2010 in de Brabanthallen in Den Bosch, laat Neopost u kennismaken met deze nieuwe couverteermachine.

De DS-75 BCR (barcode recognition) is een compacte machine met een grote in- en uitvoercapaciteit en toepassingen die normaal gesproken alleen op grote machines beschikbaar zijn. Zo kan de configuratie van de machine al naar gelang behoefte worden aangepast: standard, expert of high capacity, maxi feeders en een enveloppen opvangbak kunnen worden geplaatst, waardoor de machine voor diverse doeleinden ingezet kan worden. De DS-75 BCR produceert voor iedere direct mail campagne een andere, netjes gevouwen, professionele postset.

De DS-75 BCR kan de post voorzien van een barcode, waardoor gepersonaliseerde post snel en veilig verwerkt kan worden. Dankzij het controlepaneel met een grafisch touchscreen wijst de bediening van de machine zich vanzelf. De ‘Load’n’Go’ optie zorgt voor het ultieme gebruikersgemak. Documenten en enveloppen worden ingevoerd en op de startknop drukken is genoeg om het couverteerproces in gang te zetten. De machine meet automatisch de lengte van de geladen documenten, evenals de envelop, om vervolgens de instellingen aan te passen en het gewenste post-item te produceren.

Daarnaast kan de machine op basis van een gedefinieerd samenvoegcriterium meerdere pagina’s en bijlagen verzamelen en voor dezelfde ontvanger samenvoegen.

De DS-75 BCR is te zien op Vakbeurs Facilitair in de Brabanthallen in Den Bosch. Neopost BV staat in Hal 2: de Kempenhal, standnummer 2.008. Vandaag, donderdag 14 januari 2010 tussen 10.00 en 19.00 en morgen, vrijdag 15 januari 2010 tussen 10.00 en 17.00 uur. Naast de nieuwe DS-75 BCR en een complete postkameropstelling, laat Neopost bezoekers kennis maken met de Neoscan, een tool dat bedrijven snel wijst op de besparingsmogelijkheden op hun post- en documentprocessen.Rate this post

Print Friendly