‘s-Hertogenbosch, 12 januari 2010 – Tijdens de Grafische Vakbeurs Hardenberg van 9 t/m 11 februari heeft Océ een aantal partners om zich heen verzameld ter illustratie van haar beursthema ‘samen sterk’. Onder dit motto bewijst Océ dat de mooiste grafische producties tot stand komen wanneer de verschillende onderdelen uit de grafische keten nauw samenwerken. Océ toont op standnummers 215 en 218 aan de hand van applicaties, producten en diensten dat samenwerking resulteert in commercieel succes voor alle partijen. En daarmee doet deze Océ divisie haar naam Commercial Printing eer aan.

Voorbeelden te over van het werken in partnership tijdens de vakbeurs. Zo wordt in de stand van AtéCé getoond hoe een koppeling te realiseren is tussen Kodak Printenergy Evo en de Océ CS665 kleurenprinter. Ook softwarehuis Prodist zet de Océ CS665 in, nu voor een JDF-koppeling met haar ERP systeem Precal. Indrukwekkend is de live koppeling tussen de XpressionManager web-to-printsoftware en de door Océ geïnstalleerde NexPress bij Van Liere Media. Samen met Klieverik Heli B.V. toont Océ de Klieverik kalander voor het transfereren van textielprints, terwijl Smikhouse, franchiseketen voor fullcolour drukwerk, op haar stand een Océ VarioLink 4522c toont die wordt aanbevolen voor alle nieuwe Smikhouse franchisenemers.


Samen ondernemen

Klanten kunnen door het samenwerken met total solution partner Océ rekenen op deskundige support om hun business te laten groeien. Naast hardware en software biedt Océ Commercial Printing ook kennis en innovatie op het gebied van applicaties, een breed pakket aan materialen, financiële mogelijkheden en trainingen om haar klanten zoveel mogelijk te ondersteunen.

Tijdens de vele individuele productdemonstraties kunnen bezoekers van de Océ stand de complete digitale printjob workflow (van origineel bestand tot aan afwerking) in de praktijk aanschouwen. Tijdens de vele demonstraties van onderstaande oplossingen zal Océ naast de Océ ColorWave 300 nog een wereldprimeur op de beurs introduceren.


Rate this post

Print Friendly