Meerssen, 13 januari 2010 – Ook in 2010 vindt het jaarlijkse congres IRISLink plaats, georganiseerd door de I.R.I.S. Group. Dit evenement voor de informatiemanagement professional wordt op 9 februari 2010 in Hotel Dolce La Hulpe Brussels, België, gehouden en richt zich op Document-, Content- en Procesmanagement en IT infrastructuur. Tijdens het congres worden verscheidene parallelsessies gehouden door I.R.I.S.’ topmanagement en partners. Tijdens de sessies ligt de nadruk onder andere op Intelligent Digitaliseren van Documenten, Enterprise Content Management en Optimale IT-Infrastructuur, maar wordt ook verteld hoe bedrijven hun CO2-uitstoot kunnen verminderen dankzij de vooruitstrevende I.R.I.S. technologieën.


IRISLink2010 is een belangrijk congres voor professionals die betrokken zijn bij informatiemanagement binnen het bedrijfsleven; specifiek – maar niet alleen – voor relaties van de I.R.I.S. Group. Op het congres zijn experts op het gebied van document imaging, enterprise content management en geoptimaliseerde IT-infrastructuur aanwezig. Tijdens de dag spreken deze professionals over belangrijke innovaties en gebieden waar volgens hen de belangrijkste uitdagingen en mogelijkheden liggen. Na de keynote heeft de bezoeker de mogelijkheid zijn eigen programma samen te stellen door stands van I.R.I.S. en partners te bezoeken en diverse parallelsessies bij te wonen.


I.R.I.S. CEO’s keynote is gericht op de problemen van nu: hoe doen we meer met minder, maar sparen we tegelijk ook het milieu? Tijdens IRISLink ontdekt de bezoeker hoe papier- en energieconsumptie verminderd kan worden door het creëren en optimaliseren van digitale document processen: het virtualiseren van IT.


Agenda informatie:

IRISLink 2010

9 februari 2010

Hotel Dolce La Hulpe Brussel

Voor gratis registratie of meer informatie, bezoek de website van IRISLink2010

http://www.iriscorporate.com/c2-60-189/IRISLink-register.aspxRate this post

Print Friendly