Nijmegen, 13 januari 2010 – Aia Software, producent van het ITP Document Platform, heeft Jan Böinck (45) aangesteld als project manager. In deze functie leidt Jan software-implementatieprojecten van ITP bij klanten. Als project manager vervult Jan een technische spilfunctie binnen deze projecten, waarin hij zijn projectmanagement ervaring combineert met gedegen productkennis en affiniteit met techniek. Een belangrijke voorwaarde voor succesvolle implementaties.

Jan heeft ruime ervaring in de ICT-branche. Hij is zijn carrière begonnen als allround IT-specialist bij Capgemini. Na ruim zeven jaar is hij overgestapt naar GlobalCollect, waar hij heeft gewerkt als software architect en implementation manager. Hier was hij verantwoordelijk voor de implementatietrajecten. Vervolgens heeft Jan ervaring opgedaan als project manager bij een softwarehuis dat is gespecialiseerd in smart card management systemen. “Deze ervaring, en de tijd en inzet die Jan in eerdere projecten heeft gestoken, maken hem een waardevolle aanwinst voor ons bedrijf”, aldus Paul Dirven, CEO van Aia Software.

Jan licht zijn carrièrestap toe: “De functie van project manager bij Aia Software bevat alle ingrediënten waar ik naar op zoek was. Naast projectmanagement zal ik ook betrokken zijn bij de producten zelf. Deze combinatie is voor mij ideaal. Wat mij erg aanspreekt is dat iedereen bij Aia Software nauw betrokken is bij de productontwikkeling. Signalen die ik bij klanten en in de markt oppik, kunnen daardoor snel meegenomen worden in het ontwikkelproces. Zo blijft ITP innovatief en leidend in de markt. Het is voor mij een uitdaging om mijn technische kennis te combineren met mijn projectmanagement ervaring om zo de processen van onze klanten optimaal te ondersteunen.”Rate this post

Print Friendly