LA HULPE, BELGIË, 12 januari-Kodak heeft een overeenkomst gesloten met ROI Software Distribution Ltd voor de distributie van zijn Unified Workflow Solutions in het Verenigd Koninkrijk.

ROI is uniek geplaatst om de verkoop van de innovatieve en veelzijdige workflowtools te optimaliseren. Door zijn consultancybenadering en diepgaande research en kennis kan het bedrijf zowel lokale als wereldwijde klanten diensten aanbieden.

Nick Gilmore, Unified Workflow Sales Director voor Kodak in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Scandinavië: “Aangezien de KODAK Unified Workflow Solutions historisch werden ontwikkeld voor de drukkerijsector, bekleedt ROI een unieke positie om belangrijke kansen te creëren voor Kodak in het Verenigd Koninkrijk. De innovatieve tools van Kodak zijn immers de perfecte keuze voor leveranciers van marketingservices, creatieve professionals en ontwerpers, communicatiebureaus en uitgeverijen, en nu ook voor merkeigenaars. De KODAK INSITE Softwaretools bevatten nieuwe en diverse opties voor een ruimere markt.”

“Onze businessinfrastructuur vormt een perfect platform voor de KODAK Software”, aldus Carl Carter, Directeur van ROI Software. “Onze expertise is opgebouwd rond databasemanagement, crossmedia, web-to-print en variabele datacampagnes. Bij ROI is de bedrijfsethiek gericht op klantenrelaties, wat een meer gerichte en strategische benadering mogelijk maakt. We geloven dat een diepgaande analyse van de behoeften van onze klant en diens klanten vaak interessante aspecten blootlegt en winstgevende businesskansen creëert. We weten dat elk bedrijf zijn succes anders meet. We proberen een aantal van de oudere tradities af te bouwen en een realistisch programma voor de klant te stimuleren. Daarbij bieden we de vele facetten van het internet ter overweging aan als creatieve en budgetvriendelijke opties.”


Over Kodak

Als ’s werelds toonaangevende vernieuwer van beeldverwerkingstechnologie helpt Kodak consumenten, bedrijven en ontwerpers de kracht van beelden en drukwerk optimaal te benutten voor een rijkere levenservaring.Rate this post

Print Friendly