Eindhoven, 8 januari 2010 – Circle Software heeft met ingang van 1 januari 2010 het directieteam gewijzigd. Wil Lennartz zal zijn taken als directeur neerleggen en Raoul Coenegracht, Marko Adema en Bart Rossieau zullen toetreden tot de directie. Zij zullen samen met de huidige directeur Frits Janssen het beleid van Circle Software voortzetten.

Wil Lennartz (54) was sinds 1994 lid van de directie van Circle Software. De afgelopen jaren bestuurde de directie de organisatie ‘op enige afstand’. De drie nieuwe directeuren zijn al geruime tijd als unitmanager verantwoordelijk voor de tactische en operationele gang van zaken. Marko Adema (38) zal binnen het nieuwe directieteam de verantwoordelijkheid krijgen voor projectuitvoering, Raoul Coenegracht (45) voor productontwikkeling en Bart Rossieau (36) zal de portefeuille marketing & sales voor zijn rekening nemen. Frits Janssen (54) zal de rol van algemeen directeur vervullen.

Wil Lennartz zal zijn loopbaan voortzetten als directeur van ShareOne. ShareOne is eind 2008 door Circle Software opgericht als dochteronderneming. ShareOne is per 1 januari 2010 verzelfstandigd. Circle Software heeft met ShareOne een distributieovereenkomst gesloten om als Value Added Reseller gebruik te kunnen blijven maken van de producten en diensten van ShareOne. Hiermee blijven de Microsoft SharePoint oplossingen van ShareOne onderdeel uitmaken van het productportfolio van Circle Software.

Frits Janssen: “Voor de continuïteit van Circle Software is het een goede zaak dat de nieuwe generatie haar intrede doet. Aan het nieuwe team de uitdaging om de inbreng van Wil te compenseren. Ik ben ervan overtuigd dat dit gaat lukken. Ik bedank Wil voor de samenwerking en zijn bijdrage aan de groei van Circle Software in de afgelopen 15 jaar.”

Wil Lennartz: “De afgelopen jaren is veel geïnvesteerd in het klaarstomen van de nieuwe bestuurders voor Circle Software. Mijn affiniteit en ambities komen beter tot hun recht binnen ShareOne. Onafhankelijk en zelfstandig kan ShareOne zich optimaal ontplooien. Ik kijk met veel plezier en vertrouwen uit naar de samenwerking met Circle Software in de toekomst.”Rate this post

Print Friendly