Almere, 7 januari 2010 – Neopost, pionier en marktleider op het gebied van high-tech oplossingen voor mail- en documentverwerking, laat de meest innovatieve oplossingen zien tijdens de Grafische Vakbeurs op 9, 10 en 11 februari 2010 te Hardenberg. Dit jaar slaan Neopost en Ricoh de handen ineen en demonstreren een documentcreatie-, print- en mailoplossing, specifiek voor hoge volumes.


Op de tiende editie van de Grafische Vakbeurs presenteren Neopost en Ricoh zich gezamenlijk als dé specialisten in hoogvolumes voor mail- en documentverwerking. Dat blijkt uit de aanwezigheid van een DS-1000 couverteermachine, één van de grootste Neopost couverteermachines van dit moment, PrintMachine software en de Ricoh Pro 1107, de nieuwste “printer-only” printer van Ricoh. Samen vormen zij een oplossing voor documentcreatie, print en mail die op de beurs uitgebreid wordt gedemonstreerd.


Met deze mail- en documentoplossingen toont Neopost tijdens deze beurs de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van mail- en documentverwerking en kansen voor kostenbesparing in een veranderende postmarkt, voor nu en in de toekomst.


Neopost staat in Hal 5 (Smaragd). De beurs vindt plaats op dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 februari 2010 van 13.00 tot 22.00 uur. De Grafische Vakbeurs is dé ontmoetingsplaats voor verantwoordelijken en leveranciers in de grafische sector.Rate this post

Print Friendly