Dat bij Pitney Bowes hard- en software oplossingen hand in hand gaan, wordt op tijdens de Grafische Vakbeurs in Hardenberg bewezen. Pitney Bowes demonstreert daar de nieuwe workflowoplossing P/I Officemail en het nieuwe couverteersysteem DI4100. Met deze nieuwe oplossingen zet Pitney Bowes in op drukkerijen.

Pitney Bowes geniet vooral bekendheid als werelds grootste fabrikant van frankeer- en couverteersystemen. Tijdens de komende Grafische Vakbeurs in Hardenberg demonstreert Pitney Bowes de nieuwe workflowoplossing P/I Officemail, die het gehele mailingproces, van creatie tot en met distributie, aanstuurt. ‘Deze oplossing biedt zowel de interne productie omgeving als de externe grafische service verlener veel voordelen’, zegt Martijn van Hees. Met P/I OfficeMail zijn organisaties in staat om de productie van fysieke poststukken efficiënter te verwerken en zodoende te besparen op kosten.

Daarnaast introduceert Pitney Bowes een nieuwe couverteeroplossing de DI4100. Dit nieuwe systeem is zeer flexibel en vooral geschikt voor drukkerijen die voor organisaties veel verschillende kleinere en variabele mailruns verwerken. Bijzonder is dat de DI4100 in één run verschillende formaten enveloppen kan verwerken, afhankelijk van het aantal do cumenten per envelop. Geen enkel ander couverteersysteem kan dat. De nieuwe DI4100 is ergonomisch ontworpen, robuust uitgevoerd en heeft compact afmetingen.Rate this post

Print Friendly