Lijnco Systems heeft veel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van couverteren, formulierenverwerking, inkjet toepassingen en ticket- en labeloplossingen. ‘Qua timing komt de Grafische Vakbeurs Hardenberg op een gunstig moment, want daar kunnen we die nieuwe oplossingen ‘live’ laten zien’, zegt Lijnco directeur Pieter Heerema.

‘Lijnco Systems is voor de Benelux de exclusieve vertegenwoordiger van Müller couverteer- en snij-oplossingen. Van deze fabrikant demonstreren wij de 8012 modulaire DL/C5 couverteeroplossing met een verwerkingssnelheid van 12.000 enveloppen per uur. Dit systeem is uitgerust met een verzamelstation die automatisch formulierensets (1-8 formulieren) vanuit OMR 2D of OCR verzamelt.

Een andere nieuwe toevoeging aan het Lijnco Systems pakket is de visitekaartjes snij-oplossing CC620, een compacte machine, die naast visitekaartjes ook brief- en responsekaarten volautomatisch snijdt naar het gewenste eind formaat.

Op het gebied van ticket- en labeloplossingen staat het door Lijnco ontwikkelde Unique Ticketing Concept centraal. Dit concept is een totaaloplossing voor het printen van labels, tickets en toegangsbewijzen met of zonder beveiliging. Lijnco Systems staat in Hardenberg in Hal 2′.


Rate this post

Print Friendly