Almere, 6 januari 2010 – Op vrijdag 4 december 2009 hebben MultiCopy Nederland en Neopost BV een Preferred Supplier contract ondertekend. MultiCopy kiest hiermee voor de high-tech oplossingen voor postverwerking van Neopost. Oplossingen die nu voor iedere Nederlandse MultiCopy vestiging tegen gunstige voorwaarden beschikbaar zijn.


Op vrijdag 4 december hebben Hans de Jong, Algemeen Directeur van Neopost BV en Jan Withaar, Directeur Franchising bij MultiCopy Nederland hun handtekening onder een Preferred Supplier contract gezet. Dit contract schept een raamwerk waarbinnen alle 80 MultiCopy vestigingen in Nederland met Neopost zaken kunnen doen. Het gaat hierbij om het complete producten- en dienstenaanbod van Neopost, variërend van frankeer- en couverteermachines tot software voor vormgeving en consultancy in de vorm van de Neoscan.


Withaar: “Ik ben blij met Neopost als preferred supplier. Direct mail wordt namelijk een steeds belangrijker communicatiemiddel voor bedrijven en organisaties. Wij bieden onze klanten op dit gebied een compleet pakket van concept en ontwerp tot couverteren en verzenden. Onze DM omzet groeit explosief. Daarvoor is goede apparatuur nodig die aansluit bij de wensen van onze vestigingen. Neopost biedt die”.Rate this post

Print Friendly