Direct Mail

Voor het overbrengen van een gerichte boodschap leent direct mail in een zo persoonlijk mogelijke fysieke uitvoering zich uitstekend. 1op1 communicatie met veel toegevoegde waarde met als doel de respons en conversie te optimaliseren.
PrimaPost onderkent de kracht van juist gesegmenteerde one-to-one direct mail met toegevoegde waarde als geen ander. Daarom is het bedrijfsproces volledig afgestemd op het produceren van DM uitingen. Flexibiliteit en kwaliteit staan in ons bedrijfsproces centraal.

Fulfilment

Onder fulfilment verstaan wij de (logistieke) afhandeling van de respons op uw klantcontact. PrimaPost is specialist in het opzetten, beheren en optimaliseren van complete fulfilmentprojecten. Hiervoor hebben wij “PriOr” ontwikkeld. Dit is een totaaloplossing voor het verwerken van bestellingen en orders. Uw voorraden worden automatisch gemuteerd en u kunt op elk gewenst moment beschikken over de managementinformatie. Samen met onze klanten werken wij aan optimale communicatie.

“Kan niet” bestaat niet meer!

PrimaPost heeft haar productie infrastructuur gebaseerd op de combinatie van machinaal en handmatig fulfilment. Dit biedt onbeperkte productiemogelijkheden, een maximale controle op de juistheid van verwerking en schaalbaarheid van productiecapaciteit.

Uiteraard beschikken wij over state of the art vouw-, couverteer- en sealmachines.

Door handmatige verwerking met machinaal couverteren te combineren zijn wij in staat om voor iedere opdracht de optimale servicemix samen te stellen. Hierbij staat voor PrimaPost de kwaliteit altijd voorop.

Rate this post

Print Friendly