Post & Mail Helmond / Deurne richt zich op de bezorging van geadresseerde postproducten en de daarmee verbonden dienstverlening. Denk daarbij aan direct-mailings waarbij u (de ondernemer, school, vereniging of instelling) uitnodigingen, aankondigingen, brochures, kerstkaarten, enz. te verspreiden hebt.
In de regio Helmond / Deurne kunnen wij dat voor u doen.

Wij zijn niet zomaar een distributeur maar één met jarenlange ervaring (ruim 30 jaar) in het bezorgen van A-merken van oa. publiekstijdschriften en sponsored magazines via de voormalige Media Expresse organisatie.
Post & Mail Helmond / Deurne kan efficiënt maar zeker voordelig uw poststukken in onze regio bezorgen.

Wij werken samen met Netwerk Support (het bezorgnetwerk van RM Netherlands) en met hen beschikken wij over een uniek landelijk looproutesysteem, kortweg LIS genaamd.
Naast een efficiënte en betrouwbare postbezorging kunnen wij u op deze manier tevens aanzienlijk lagere tarieven aanbieden.
Wist u bijvoorbeeld dat wij uw postproducten (vanaf 1.000 stuks) reeds kunnen verspreiden vanaf slechts 22,5 cent per stuk?
Kleine en middelgrote ondernemingen kunnen, door gebruik te maken van onze diensten, beduidend winnen op hun direct mailings:
besparingen tot 50-65% zijn mogelijk.

Rate this post

Print Friendly