Pondres is dienstverlener in datagedreven marketing. U schakelt Pondres in omdat u meer wilt weten over uw klant of meer verkoop wilt realiseren. Onze expertise in strategische en crossmediale uitvoering van dialoogmarketing, print, direct mail en e-fulfilment kan u daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat u uw klantcontacten uitbreidt en behoudt. Want Pondres is: goed in direct klantcontact!

Dialoogmarketing

Meer dan ooit zet u uw klant en zijn wensen centraal, maar hoe komt u er achter wat de klant wil? Via dialoogmarketing! U gaat de dialoog aan via de communicatiekanalen die u klant aanspreken. Pondres kan u helpen hierin keuzes te maken en een evenwichtige campagne samen te stellen waarbij we ook social media kunnen inzetten. Dialoogmarketing biedt vele mogelijkheden en wij laten ze graag zien!

e-Fulfilment

Uw webwinkel vraagt veel logistieke organisatie. Met e-Fulfilment nemen wij u deze zorg uit handen. We koppelen ons Warehouse Management Systeem aan uw webshop. Wij regelen voor u de snelle levering van de bestellingen en beheren de voorraad. En met onze expertise in marketingcommunicatie helpen we u klanten te vinden en te behouden!

Print & Mail

Persoonlijke post of e-mail is nog steeds een belangrijk middel om uw klant aan te spreken. De mogelijkheden voor gepersonaliseerde print en e-mail zijn oneindig. We verzorgen voor u het hele traject, van databewerking tot Printing on Demand, van vertrouwelijke en persoonlijke pensioenoverzichten tot (e-)mailings met variabele opmaak en teksten. Direct mail is ons vak; wij helpen u graag!

Samenwerken als basis

Samenwerken met u als klant, dat is de basis van ons succes. We beperken ons liever niet tot onze primaire dienstverlening maar gaan graag verder; we zoeken echt partnership. Zodat u en wij elkaar goed kennen en samen het optimale resultaat bereiken.

Kwaliteitgedreven

Veel projecten die we uitvoeren zijn complex en vragen nauwkeurige afstemming, zowel met u als intern. Pondres legt de lat hoog op het gebied van kwaliteit: borging van processen, interne controles, ‘check en dubbelcheck’. Onze medewerkers voelen zich zeer betrokken bij hun werk en u als klant en zijn pas tevreden als u het bent.

 

Rate this post

Print Friendly