PlantijnCasparie – Werken aan veelzijdige communicatie
Organisaties resultaatgericht ondersteunen met hun communicatie en bijbehorende processen. Altijd op basis van gedegen samenwerking. Dát is onze doelstelling. We bieden daarom een breed scala aan communicatiediensten en -producten. Gericht op print en e-communicatie. Van advies tot realisatie van doeltreffende communicatie-uitingen. Met name voor middelgrote en grote organisaties in het Business to Business segment.

Onze vakmensen hebben ruime kennis van en ervaring in prepublishing, drukwerk en direct marketing. Voor hen is elke opdracht interessant. Ze denken graag mee en kijken vooruit. Of het nu één dienst betreft, een combinatie of een totaaloplossing (one-stop-shopping).

“be Resultive” – Meer halen uit communicatie
Het motto “be Resultive”is voor PlantijnCasparie de drijfveer om het rendement van communicatie te verbeteren. Tevens is het onze leidraad om scherp te blijven. Altijd opletten welke punten verbeterd kunnen worden. Voor nog hogere kwaliteit of snellere doorlooptijden. Maar ook inspelen op de nieuwste ontwikkelingen en deze profijtelijk aanwenden.

Zorgen voor kwaliteit tegen lage kosten
Centraal staat het behalen van duidelijk resultaat voor onze opdrachtgevers. Dat betekent: streven naar communicatie-uitingen van een opvallend hoge kwaliteit en de kosten daarvoor zo laag mogelijk houden. Doorlooptijden moeten dus kort zijn. Daarom zijn efficiëntie, flexibiliteit en snelheid tijdens ons werk doorslaggevend.

Tijdrovend werk uit handen nemen
Daarnaast stroomlijnen we de processen rond communicatie-uitingen. Bijvoorbeeld: drukwerk verzendklaar maken en versturen. Op een dusdanige manier dat het onze opdrachtgevers extra gemak en efficiency oplevert. Hierdoor hebben zij meer ruimte voor hun kernactiviteiten en besparen ze aanzienlijk op tijd en kosten.

Slimme opslag van materialen
Verder verzorgen we het beheer van communicatie-uitingen. Bijvoorbeeld databasemanagement en content management. Voor snel en eenvoudig toegang tot materialen en eenvoudig hergebruik. Het maakt niet uit welk medium wordt gebruikt, want gegevens worden mediumonafhankelijk opgeslagen.

Rate this post

Print Friendly