Planon is een zelfstandige en internationaal opererende leverancier van software en consultancy services. Planon optimaliseert en automatiseert de processen van ondersteunende afdelingen zoals Facility Management, Corporate Real Estate en IT Services en de processen van service providers. Het doel is het efficiënt en integraal organiseren van de services, infrastructuur, gebouwen en middelen. Planon werkt hierbij vanuit het Integrated Workplace Management concept.

De bedrijfscultuur van Planon wordt gekenmerkt door deskundigheid, klantgerichtheid en een grote bereidheid om met opdrachtgevers mee te denken. Vanuit deze servicegerichte instelling biedt Planon naast haar software een breed pakket diensten aan. Het dienstverleningspakket omvat o.a.:

  • Facility Management en Real Estate Business Consultancy
  • Implementatiebegeleiding
  • Planon Trainingen
  • ICT Services
  • (Remote) Applicatiebeheer
  • Onderhoudsadvisering voor vastgoed

In samenspel met opdrachtgevers uit verschillende branches werkt Planon voortdurend aan de vernieuwing van haar software en dienstverleningsconcepten. Planon gelooft dat innovatieve oplossingen, superieure technologieën en een nauwe samenwerking met kwalitatieve partners de voornaamste ingrediënten zijn voor succes. Het optimaliseren van Workplace Management processen vertaald naar Best Practices staat hierbij altijd centraal. Door deze focus heeft Planon zich in snel tempo ontwikkeld tot de leidende leverancier in Europa.

De Planon software is leverbaar in zeven talen en wordt door vijf eigen vestigingen (Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Duitsland en de Verenigde Staten) en een uitgebreid wereldwijd partnernetwerk op de markt gebracht. Planon heeft op dit moment meer dan 1300 klanten met meer dan 600.000 gebruikers in 14 landen. Planon ondersteunt haar klanten momenteel met ruim 300 medewerkers.

Rate this post

Print Friendly