Softwarebedrijf krijgt hoogst haalbare Microsoft certificering

DDinformatica is vanaf heden officieel benoemd tot Microsoft Gold Certified Partner. Deze hoogst haalbare Microsoft certificering is een uniform en wereldwijd kwaliteitsmerk dat Microsoft toekent aan haar partners.

Daarmee voldoet DDinformatica aan de zeer strenge eisen die Microsoft aan haar partners stelt met betrekking tot de geleverde softwareproducten en diensten.

Specialisten
Dankzij een intensief trainingsprogramma heeft DDinformatica inmiddels meerdere gecertificeerde specialisten in huis die de Microsoft technologie volledig beheersen en de producten door en door kennen. Ook in de praktijk heeft de organisatie een verregaande expertise opgebouwd in het succesvol ontwikkelen en implementeren van op Microsoft gebaseerde oplossingen.

Permanente updates
Elke Microsoft Certified partner moet blijvend voldoen aan de strenge voorwaarden om het Gold-label te verkrijgen en te behouden. Het Microsoft Gold Certified Partner logo is als kwaliteitsmerk uw garantie dat u de beste partner getroffen heeft.


Over DDinformatica
DDinformatica is een gespecialiseerd softwarebedrijf dat helpt bij het elimineren van papier en het optimaliseren van documentstromen. De focus ligt op de ontwikkeling van effectieve software voor de automatisering en beheersing van uiteenlopende documentstromen.

Als autoriteit op het gebied van Document Proces Automatisering biedt DDinformatica een breed scala aan slimme oplossingen en producten voor de digitalisering, verwerking, en/of opslag van documenten, poststukken, dossiers, facturen en formulieren.

Tal van bedrijven en instellingen binnen de financiële sector, de assurantiemarkt, onderwijs, overheidsinstellingen en de gezondheidszorg kunnen dankzij de producten van DDinformatica in minder tijd, meer arbeid verrichten met minder papier. Daarbij is informatie altijd en snel beschikbaar.


Rate this post

Print Friendly