Onderzoek Lexmark: slechts 21 procent van de zakelijke en particuliere printergebruikers drukt regelmatig in kleur af

De prijs per geprinte pagina wordt steeds belangrijker voor zowel de zakelijke gebruikers als de consument. Dit blijkt uit een Europese Twitter-poll die door Lexmark is opgezet.

81 procent van de ondervraagden geeft aan voornamelijk in zwart af te drukken. De rest geeft aan tekst en afbeeldingen in kleur af te drukken. Geen enkele respondent heeft aangegeven vooral foto’s af te drukken.

Lexmark weet hoe belangrijk het is voor zakelijke en thuisgebruikers om printkosten te beperken. Daarom heeft de producent van printoplossingen hoog rendement inkjetcartridges ontwikkeld die afdrukken voor 1 cent per pagina mogelijk maken. Dit betreft onder andere de 105XL zwarte inkt-cartridges. De 105XL cartridge is ook te gebruiken met de nieuwe Prestige Pro805 en Platinum Pro905 All-In-Ones.

Lexmark en Lexmark met het diamantlogo zijn handelsmerken van Lexmark International, Inc., gedeponeerd in de Verenigde Staten en/of in andere landen. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars

Rate this post

Print Friendly