Tijdens het Kofax evenement Transform 2009 dat dit jaar in de Duitse hoofdstad Berlijn werd gehouden op 26 & 27 oktober 2009, heeft Kofax twee prestigieuze awards uitgereikt aan Docspro:

* Kofax Platinum Award 2009
De award voor platinum solution provider is een onderscheiding die door Kofax uitsluitend wordt toegekend aan haar voornaamste business partners. Om in aanmerking te komen voor de Platinum award moeten de medewerkers van de betreffende business partner technische trainingen hebben gevolgd over alle gangbare Kofax producten en bovendien moet er een groot aantal Kofax oplossingen verkocht & succesvol geïmplementeerd worden. Docspro heeft de Platinum Partner Award al drie keer eerder (in 2006, 2007 en 2008) in ontvangst mogen nemen.

* Kofax Top Partner Performance EMEA 2009
Qua aantal succesvolle implementaties en verkoopvolume kan er jaarlijks echter maar één Kofax partner de beste zijn voor de gehele EMEA regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika). In 2009 is dat Docspro!
Voor dit fantastische resultaat hebben wij de Top Kofax Reseller Award mogen ontvangen. Wij zien deze award als een groot compliment aan al onze medewerkers, die dagelijks zeer gedreven en met groot enthousiasme hun enorme ervaring en deskundigheid aanwenden bij de realisatie van de innovatieve en kostenbesparende oplossingen bij onze klanten.
Uiteraard is de hoogwaardige data capture software van wereldmarktleider Kofax een belangrijk onderdeel in deze oplossingen. Wij beschouwen de nu ontvangen award daarom tevens als een aanmoediging om samen met wereldmarktleider Kofax ook in 2010 verder te bouwen aan oplossingen die van grote toegevoegde waarde zijn voor onze klanten.

Namens Docspro waren account manager Maarten Wehmeijer, product manager Patrick van Vulpen en operations manager Dennis Zwanenburg aanwezig om de Kofax awards in ontvangst te nemen.


Rate this post

Print Friendly