AMSTELVEEN, 4 november 2009 – Canon introduceert vandaag de “Easy-PhotoPrint for iPhone” applicatie (Canon iEPP). Deze eenvoudige en gratis te downloaden applicatie print foto’s in een iPhone of iPod touch draadloos naar Canon PIXMA MP990, PIXMA MP640 en PIXMA MP560 printers.

De gebruiksvriendelijke applicatie is compatibel met iPhone 3G, iPhone 3GS en iPod touch (OS 2.2.1 of hoger) en produceert prachtige Canon prints in drie gemakkelijke stappen: van het openen van de applicatie, tot aan het selecteren van de foto en het printen. Zodra de Canon iEPP applicatie uit de iTunes App Store is geïnstalleerd, voert deze al het moeilijke werk uit en detecteert automatisch printers in een WiFi netwerk zodat de gebruiker snel kan printen.
Met de intuïtieve iPhone en iPod touch technologie kunnen gebruikers met een enkele klik van hun vinger een index met miniatuurweergaven van hun foto’s bekijken. Een lichte druk van de vingers is voldoende om een foto te vergroten om hem beter te kunnen bekijken – een handige functie die onnodig printen voorkomt. Nog een druk en de geselecteerde foto wordt direct naar de PIXMA printer gezonden.

Ook foto’s die zijn gedownload van online fotosite’s of die met de iPhone zijn gemaakt, kunnen moeiteloos worden geprint. Bovendien bevat de Canon iEPP applicatie de knop ‘camera’ zodat nieuwe foto’s moeiteloos worden vastgelegd en geprint. Uiteraard kan de gebruiker ook een printscreen maken van webpagina’s en routebeschrijvingen om deze vervolgens te printen. Canon iEPP ondersteunt diverse printmaterialen en printformaten van Canon en biedt bovendien de mogelijkheid om te printen zonder witrand. Met Canon iEPP kunnen gebruikers gemakkelijk printen en genieten van hun foto’s.

De Canon iEPP applicatie kan vanaf begin november worden gedownload

Rate this post

Print Friendly