De Xerox 6605 grootformaat oplossing biedt scherpe zwart-wit afdrukkwaliteit en scant in kleur

Breukelen, 4 november 2009 – Met de lancering van de Xerox 6605 hebben architecten, engineeringbureaus en bouw-, industrie- en grafimediabedrijven nu een betaalbare optie om hun grootformaat zwart-wit documenten te printen. De compacte Xerox 6605 integreert kopiëren, zwart-wit printen met scherpe afdrukkwaliteit, kleurenscanning en een gebruiksvriendelijke interface. De machine heeft een vlijmscherpe beeldkwaliteit van 600×600 dpi die geschikt is voor opdrachten voor bouwplannen, elektrische bedradingsdiagrammen en geografische kaarten. De kleurenscanfunctionaliteit op deze zwart-wit machine maakt het mogelijk om documenten te scannen naar elektronische bestanden en te verzenden naar een reguliere kleurenprinter.

De Xerox 6605 kan tot vijf A1-formaat beelden per minuut produceren en met de optie voor een tweede rol papier is de capaciteit uit te breiden. Het kleurenaanraakscherm van 381 mm en de intuïtieve gebruikersinterface maken de printer eenvoudig in gebruik, zelfs voor gebruikers die niet bekend zijn met productieprinters.

“Xerox blijft investeren in de ontwikkeling en uitbreiding van de grootformaat markt en met de 6605 vullen we ons brede aanbod in grootformaat verder aan”, aldus Howard Witt, Wide Format Manager Xerox Europa. “Wij zijn over heel Europa bezig met een uitbreiding van de distributiekanalen, waardoor de nieuwe Xerox 6605 grootformaat printer beschikbaar is bij een toenemend aantal resellers.”

Belangrijke eigenschappen van de 6605 zijn:
– Scan Preview: deze functie zorgt voor een preview van het document op het moment dat het wordt gescand, zodat de gebruiker de kwaliteit kan bekijken.
– Wachtrij-management: opdrachten worden in thumbnails getoond op de gebruikersinterface, lopende opdrachten kunnen een nieuwe prioriteit krijgen en complete opdrachten kunnen opnieuw geprint worden.
– Kopiëren in kleur: de nieuwe Q-Copy software stelt gebruikers in staat om beelden te scannen en automatisch te verzenden naar een kleurennetwerkprinter (ongeacht het merk).
– Online vouwen: de optionele online vouwer automatiseert het vouwproces bij het printen en kopiëren.

Beschikbaarheid
De Xerox 6605 is per direct beschikbaar. Alle Xerox grootformaat printers zijn modulair opgebouwd, waardoor de 6204 kan worden geüpgrade naar een 6605.


Rate this post

Print Friendly