Sefas Innovation breidt haar vertegenwoordiging uit naar de Benelux en de Duitssprekende landen in Europa door het ondertekenen van een distributeurs partnership met Birdie Printing Consultancy BV en een integratie partnership met MaiosÓros (NL).

Sefas Innovation, het Franse bedrijf, dat marktleider is op het gebied van het ontwikkelen van software oplossingen voor gebruik in documentintensieve organisaties, vervolgt haar actieve strategie voor uitbreiding van haar partnerbestand. Voor de Benelux en Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland is het contract getekend met Birdie Printing Consultancy B.V. voor de distributie van Open Print in deze landen en voor de Support en Integratie met MaiosÓros B.V.

Dankzij dit contract voegt Birdie Printing Consultancy B.V., actief op het gebied van Document Handling, opgericht in 1998, een nieuw onderdeel toe aan de productportfolio.

MaiosÓros, opgericht in 2009, is actief op het gebied van professional services, waar met een team van specialisten zeer uiteenlopende documentprocessen worden begeleid. Vele grote projecten zijn al door de betreffende experts in de Benelux, Duitsland en Zwitserland gerealiseerd. Door het aangaan van dit drie-partijen contract is MaiosÓros System Integrator geworden van de Open Print oplossingen van Sefas Innovation, waarmee hun expertise voor een nog groter klantenbestand beschikbaar komt.

“De technologische kwaliteiten van Open Print, de uitbreiding op ons leveringsprogramma en het samengaan van onze doelstellingen met de dynamiek van de Franse organisatie, hebben ervoor gezorgd dat Sefas voor ons de ideale partner is om nieuwe markten te ontwikkelen op het gebied van implementatie van oplossingen voor multi-channel documents”, onderstreept René de Monchy, Managing Director van Birdie Printing Consultancy B.V.
“Open Print – een krachtige en zeer complete software Suite – biedt in combinatie met lokale ondersteuning en een breed aanbod van diensten (consultancy, ondersteuning, integratie, ontwikkeling van model documenten en opleiding) de perfecte oplossing. De kwaliteit van onze relaties en de hoge mate van professionaliteit van onze teams zijn beide erg belangrijk voor het welslagen van projecten, die aan ons worden toevertrouwd, “zegt Hans Meijberg, Managing Director van MaiosÓros.

“Het resultaat van de prima samenwerking tussen Birdie Printing Consultancy en MaiosÓros is een aanwinst op het gebied van Document Management van complexe processen. Een goede kennis van onze markt, gecombineerd met een brede ervaring in software en document engineering: het zijn deze ontwikkelingen in zowel de zakelijke markt alsook in de geografische betrokkenheid, die een belangrijke factor vormen in dit strategisch partnership “, zegt Joseph Simon, Director Sales en Partnerships van Sefas Innovation. “Wij beschouwen deze overeenkomst als zeer strategisch, omdat het ons de mogelijkheid biedt ons distributienetwerk uit te breiden op een zeer veeleisende markt, met partners die gewaardeerd zijn vanwege hun ervaring en hun zeer pro-actieve werkwijze.”

Over Birdie Printing Consultancy BV:
Birdie Printing Consultancy BV is, vanaf de oprichting in 1999, actief in het aanbieden van totaaloplossingen van Digital Printing vanaf het ontwerp t/m afwerken van documenten. Hierbij wordt altijd gezocht naar de optimale combinatie van de diverse mogelijkheden op het gebied van hardware en software.
Onder het motto: “de kracht van de keten wordt bepaald door de zwakste schakel”, biedt Birdie Printing Consultancy BV de meest complete oplossing aan, waarbij de eisen en wensen van de eindgebruiker centraal staan.
In combinatie met geselecteerde en gekwalificeerde partners zijn en worden projecten gerealiseerd binnen het werkgebied EMEA. Voor meer informatie: http://www.birdieprint.eu


Rate this post

Print Friendly