Wanneer Toshiba TEC Netherlands een grensverleggend, embedded document opslag systeem nodig had, richten zij zich tot de internationale ontwikkelaar van ScanFlow suite, New Dynamic Solutions.

“Met de altijd groeiende concurrentie in onze markt, moesten we onze klanten bewijzen dat wij meer zijn dan gewoon leverancier van apparatuur. We moesten bewijzen dat we een positieve impact konden hebben op de manier waarop zij zaken doen” verklaart Tom Nijs, General Manager van Toshiba TEC Netherlands Imaging Systems.
“We weten allemaal dat scannen een grote rol speelt in het toenemen van efficiëntie en terugbrengen van de totale kosten van eigendom voor onze klanten. Echter hadden we niet alleen een best-in-class oplossing nodig, maar ook een leverancier die kon luisteren naar onze hoge eisen en ons kan helpen het beste uit onze hardware te halen.” voegt hij toe.

Het waren deze eisen die Toshiba TEC naar de deur van New Dynamic Solutions hebben geleid. Met uitgebreide ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van scanoplossingen voor de OEM markt, werkte New Dynamic Software nauw samen met Toshiba TEC om de perfecte oplossing voor de e-STUDIO serie te creëren: e-BRIDGE Capture & Store.

“Het Toshiba TEC team had enkele geweldige ideeën om het meeste uit de uitstekende mogelijkheden van hun hardware te halen. Het resultaat van onze samenwerking is een betaalbaar, maar toch zeer krachtig document opslag systeem embedded op de e-STUDIO serie van multifunctionele apparaten.” Legt René Brunt, Chief Executive Office van New Dynamic Solutions uit.

En hoe denkt Toshiba TEC Netherlands over deze samenwerking?
“Wij zijn bijzonder blij met ons nieuwe partnerschap.” verklaart Leon Verlaan, Marketing Manager bij Toshiba TEC Netherlands. “Het tijdframe waarin zowel Toshiba als NDS in staat waren een oplossing op maat te ontwikkelen en de markt te betreden heeft al geleid tot belangrijke zaken, over een reeks verticale markten.”
Om meer te leren over e-BRIDGE Capture & Store, of een afspraak te maken met een consultant, neem contact op met uw locale Toshiba TEC reseller.


Rate this post

Print Friendly