Nieuwegein, 2 november 2009 – Autonomy, leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen, introduceert Autonomy Arcpliance, een nieuwe digitale archiveringsappliance die op locatie geïnstalleerd kan worden. Autonomy Arcpliance is gebaseerd op de functionaliteiten van Autonomy Digital Safe, de cloud-based archiveringoplossing van de organisatie. Het is een kosteneffectieve en standaard oplossing voor diverse archiveringsvraagstukken. Autonomy Arcpliance is ideaal voor middelgrote ondernemingen en organisaties die op zoek zijn naar een simpele en schaalbare oplossing voor specifieke taken, zoals archivering, het opsplitsen van data en verwerken van locatiespecifieke data.


Organisaties en overheidsinstanties kunnen Autonomy Arcpliance inzetten om alle typen data, waaronder e-mail, geluidsbestanden, applicaties en SharePoint files, op een intelligente manier te archiveren zonder daarvoor eerst significante investeringen in hardware, software en mankracht te doen. De applicatie is gemakkelijk te installeren en ook zeer gebruiksvriendelijk.


Met Autonomy Arcpliance wordt Autonomy’s aanbod aan archiveringsoplossingen verder uitgebreid en omvat nu zowel cloud-based als on-site oplossingen. Hiermee heeft Autonomy een antwoord op verschillende archiveringsvraagstukken van diverse typen organisaties van verschillende grootte. Ook Autonomy Digital Safe en Autonomy Enterprise Archive Solution (EAS) maken deel uit van het aanbod. Autonomy Digital Safe beheert ’s werelds grootste cloud-based data archief met een grootte van meer dan 10 petabytes. EAS is een schaalbare on-site oplossing voor het verwerken van digitaal opgeslagen informatie en kan ingezet wordt voor wet- en regelgeving, information governance en storage optimalisatie.


Victor Cohen, General Manager Noord-Europa bij Autonomy: “Wij hebben decennia lang ervaring opgedaan met het oplossen van de meest complexe archiveringsvraagstukken. Er bestaat geen voorval, data type of business case die wij niet succesvol kunnen verwerken. Met Autonomy Arcpliance bieden wij deze uitzonderlijke technologie en expertise nu in één gemakkelijk te installeren en effectieve oplossing. Wij zien een significante markt voor deze nieuwe oplossing.”


De basis van Autonomy’s archiveringsoplossing is de Intelligent Data Operating Layer (IDOL). Hierdoor kunnen de oplossingen van Autonomy automatisch metadata uit bestanden extraheren, ontdubbelen en indexeren. IDOL begrijpt de context van content. Dankzij de cloud-based archiveringsoplossingen van Autonomy is het niet meer nodig om locale systemen voor storage aan te schaffen en te implementeren. Daarnaast hoeft men geen tijd te besteden aan het maken van back-ups, software upgrades en technische ondersteuning.


Rate this post

Print Friendly