Scottsdale, Verenigde Staten – Datum – MWA Intelligence, Inc. (MWAi), marktleider op het gebied van enterprise-class M2M (machine-to-machine)- en M2P (machine-to-people)-oplossingen en -diensten en Colour Image B.V. zijn Gold Sponsor van de Europese MPS Conferentie 2009 die van 21 t/m 23 oktober gehouden wordt in het Mariott Hotel in Amsterdam.

Colour Image B.V. werd door MWA Intelligence in juni van 2008 benoemd tot distributeur voor de Benelux. Colour Image heeft de Enterprise Solution Suite speciaal voor de Benelux-landen geïntegreerd in hun Managed Printing-oplossing, met een sterke nadruk op zakelijke en internationale accounts. Colour Image B.V. is al ruim een jaar bezig zijn zakelijke activiteiten op te schroeven en concentreert zich op verdere uitbreiding.

“MWAi is marktleider in het leveren van toonaangevende technologie aan de printer/copier-branche en heeft de klantenservicediensten van zijn klanten revolutionair hervormd,” aldus Rob Bosman, algemeen directeur van Colour Image B.V. “Colour Image B.V. is verheugd om MWAi’s toonaangevende oplossingen te kunnen introduceren op de Europese markt zodat we onze dealers en de zakelijke en internationale klanten van hardwarefabrikanten kunnen helpen om dezelfde voordelen te behalen.”
De MWAi Intelligent Enterprise Solution Suite bestaat uit toepassingen voor asset management op afstand, Managed Print Services en automatiseringsoplossingen voor mobiele werkstations en vormt een compleet enterprise-class pakket M2M- en M2P-toepassingen voor de Europese markt voor kantoorapparatuur. Eindgebruikers en fabrikanten/leveranciers van kantoorapparatuur krijgen zo real-time toegang tot bedrijfskritieke gegevens, waaronder tellerstanden, apparatuurstatus, onderhoudswaarschuwingen, tonervolumeniveaus en een breed scala aan bedrijfskritieke diagnosegegevens waarmee ze hun operationele efficiëntie en klantenservice kunnen verbeteren. Europese klantenserviceteams hebben nu de mogelijkheid om overal en op elk gewenst moment real-time inzicht te krijgen in de status van hun mobiele apparatuur, met kortere responstijden en een hoger serviceniveau als gevolg.

“Het strategische partnership met Colour Image B.V. heeft de MPS-activiteiten op de gehele Europese markt een boost gegeven en MWAi gaat met trots en enthousiasme strijdlustig verder om de internationale activiteiten samen met onze fantastische Europese partners van Colour Image B.V. verder uit te breiden. De aanstaande MPS Conferentie zal de nieuwe standaard voor de printer/copier-branche vastere vorm geven en het is een universele taal die iedereen kent als MPS!”


MWA Intelligence, Inc. – MWA Intelligence, Inc. is leverancier van toonaangevende technologieën, eersteklas klantenservice en expertise op de verticale markten van kantoorapparatuur en -programma’s. We leveren onze uitgebreide oplossingen aan bedrijven die behoefte hebben aan asset management op afstand en verbeterde serviceniveaus. MWA Intelligence heeft een platformonafhankelijke oplossing ontwikkeld voor het beheer van apparatuur, dienstverlening en mobiele werkstations die flexibel en schaalbaar kan worden aangepast aan de specifieke eisen van uw bedrijf en die meegroeit met uw businessmodel. Onze oplossingen staan garant voor meer klanttevredenheid en meer winst. Ga voor meer informatie naar: www.mwaintelligence.com.

Colour Image BV: We willen onze klanten van dienst zijn met een echte, gedeelde toegevoegde waarde met betrekking tot hun beeldcommunicatie, met een sterke nadruk op documenten. We leggen de nadruk op het verbeteren van de efficiëntie en effectiviteit van hun documentwerkstromen. Onze klanten communiceren uiterst effectief op basis van de juiste (beeld)processen, en hebben de beschikking over een op maat gemaakt dashboard om hun zakelijke activiteiten te vergroten. Ga voor meer informatie naar www.colourimage.eu.


Rate this post

Print Friendly