VoorWebTM is door de Digital Printing Council van de Printing Industries of America (PIA), de grootste grafische belangen organisatie ter wereld, verkozen tot beste zelf-ontwikkelde Web-to-Print oplossing. De prestigieuze Web2Award zal op 8 november a.s. uitgereikt worden in Orlando Florida tijdens de jaarlijkse Converge Conference.

Volgens de vakjury van de PIA is VoorWebTM een van de meest elegante en beste vormgegeven Web-to-Print oplossingen. In totaal worden er 8 prijzen uitgereikt in diverse categorieën, waaronder; Static Company Site, Web-to-Print homegrown, Web-to-Print licenced en Most unique product.

“We zien dit absoluut als een kroon op ons werk, zeker omdat we dit jaar pas begonnen zijn met de verkoop van dit nieuwe product.”, vertelt Léon van Schie, directeur Voorzet. “Om op zo’n korte termijn al zo’n prestigieuze prijs te winnen geeft aan dat we de juiste weg zijn ingeslagen met ons unieke en innovatieve product. We werken daarom ook hard aan de nieuwe 2.0 versie van VoorWeb die meertalig zal zijn en veel nieuwe functionaliteit en verbeteringen zal bevatten”.

In een verdere reactie laat Van Schie weten zeker plannen te hebben om buiten de Nederlandse landsgrenzen deze Web-to-Print oplossing aan te gaan bieden, waarbij de VS als de grootste uitdaging gezien wordt. “We zijn er van overtuigd dat deze award ertoe zal bijdragen dat VoorWebTM ook buiten de Nederlandse landsgrenzen succesvol zal worden. Daarom zijn we ook erg blij met deze erkenning van de Printing Industries of America en de kansen die dit met zich meebrengt”.

De nieuwe versie van VoorWebTM zal tijdens de Converge Conference in Orlando officieel geïntroduceerd worden en kort daarna beschikbaar zijn voor alle VoorWebTM klanten.

Voor informatie over VoorWebTM: http://www.voorweb.info/.
Voor informatie over de Web2Awards: http://www.printing.org/web2awards


Rate this post

Print Friendly