Antwerpen / Eindhoven 26 oktober 2009 – Het Antwerpse Inventive Designers, gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve documentsoftware gebaseerd op open standaarden (Scriptura en IntelliStamp), is een partnerschap aangegaan met euroscript, een belangrijk Documentum kenniscentrum in Europa. euroscript zal de oplossingen van Inventive Designers naast Documentum aanbieden en implementeren.

Documentmanagement is een van de meest onderschatte kostenposten bij bedrijven, maar het is niet altijd eenvoudig hier een oplossing voor te vinden. Daarom zijn het Antwerpse Inventive Designers en euroscript een partnerschap aangegaan op het gebied van Enterpise Content Management (ECM) en communicatie.


René Blanken, Managing Director, euroscript Delt NL: “Scriptura biedt de oplossing voor compositie, personalisatie, productie en levering van alle documenten en e-Forms via verschillende outputkanalen en zorgt ervoor dat de documentstromen binnen het bedrijf gecontroleerd en beheerd kunnen worden. Met IntelliStamp kunnen wij onze klanten veel meer flexibiliteit en veiligheid aanbieden wat betreft documentcommunicatie.”euroscript heeft een fantastische reputatie opgebouwd met betrekking tot het Enterprise Content Management systeem Documentum. Joke Dehond, director, Inventive Designers: “De combinatie van Documentum met Scriptura en IntelliStamp stond er al langer aan te komen, maar met euroscript hebben we nu een flexibele partner gevonden met kennis van zaken. Bedrijven zijn vooral op zoek naar een snelle return on investment en samen met euroscript zijn we in staat zijn om de volledige communicatiestrategie van bedrijven te optimaliseren.”


Samen zijn de twee bedrijven bezig met de implementatie bij een eerste grote klant, die medio 2010 live zou moeten gaan. Op 10 november 2009 nemen euroscript en Inventive Designers samen deel aan het document output management congres in Hoevelaken, Nederland.Rate this post

Print Friendly