Badhoevedorp, oktober 2009 – Konica Minolta Business Solutions Nederland heeft Printec Imaging & Printing benoemd tot PRO-partner voor de distributie van productieprinters. Printec is hiermee de vierde PRO-partner van Konica Minolta in Nederland. Als leverancier van digitale printoplossingen kan Printec samen met Konica Minolta de distributie van productieprinters voor bedrijfskritische toepassingen in de grafische sector verbreden.

Printec is geen onbekende voor Konica Minolta, want het bedrijf levert al jaren producten uit de lijn grafische printers. Voorafgegaan door een uitgebreide training is Printec gecertificeerd PRO-partner geworden en daarmee geautoriseerd om de exclusieve lijn productieprinters van Konica Minolta te leveren.

Paul van Driel, Manager Indirect Sales van Konica Minolta Business Solutions Nederland, licht toe: “Printec is een jong en dynamisch bedrijf met dezelfde servicegerichte filosofie als Konica Minolta. En dat is uiterst belangrijk bij de levering van productieprinters. Het gaat tenslotte om bedrijfskritische oplossingen, waarvan onze klanten in hoge mate afhankelijk zijn. We hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat Printec aan onze kwaliteits- en servicenormen in de markt kan voldoen en verwachten dat we samen de gewenste groei in dit specifieke marktsegment kunnen realiseren.”

Bart van Berkel, Algemeen Directeur Printec BV, is eveneens enthousiast over de uitbreiding van de samenwerking: “We zijn om te beginnen trots dat we als één van de weinige leveranciers gecertificeerd PRO-partner zijn geworden. Bovendien kunnen we nu ons portfolio productieprinters uitbreiden met de beste producten in de markt.”


Rate this post

Print Friendly