De ScanFlow applicatie is een product dat documenten inscant, herkent en digitaal verwerkt. Door de koppeling kunnen gebruikers van de ScanFlow applicatie software binnen een dag hun Exact administratie koppelen aan hun scanner/copier en worden de gescande documenten automatisch opgeslagen binnen Exact Globe. Begin oktober zal de koppeling tussen Exact Globe en de ScanFlow applicatie voor klanten leverbaar zijn met een aantal entiteiten waaronder de gescande documenten opgeslagen kunnen worden.

De koppeling wordt beschouwd als een belangrijke stap in het gebruik van de ScanFlow applicatie voor Exact gebruikers. In het vierde kwartaal zal de koppeling verder uitgebreid worden met meer entiteiten functionaliteit. De ScanFlow applicatie zorgt er voor dat u nu Exact Globe kunt gebruiken voor opslag van gescande documenten achter b.v. ingekomen facturen, of onder de bijbehorende relatie. De ScanFlow applicatie maakt scannen en archiveren nu zeer gemakkelijk voor de Exact gebruikers. Alle documenten kunnen worden gedigitaliseerd zonder dat u software op lokale werkstations moet installeren, ongeacht het merk en type van uw scanner.

Aanvullende informatie is te vinden op www.optimizers.nl en www.newdynamicsolutions.com .

Over New Dynamic Solutions
New Dynamic Solutions Solutions, leverancier van ScanFlow applicaties, biedt alles wat u nodig heeft voor het scannen van post, e-mail, brieven, facturen, servicebonnen, pakbonnen, etc. etc. De ScanFlow applicatie zorgt voor het digitaliseren, verwerken en archiveren van al uw documenten binnen uw bestaande bedrijfsapplicatie, bijvoorbeeld Exact, MS Dynamics CRM/NAV, Mamut, SuperOffice, ANVA, Unit 4 Multivers, etc. Het scannen, controleren en opslaan van de documenten gebeurt via één duidelijke gebruikersinterface. Met behulp van Metadata worden de documenten binnen uw applicatie op de juiste locatie geplaatst en opgeslagen.

Over Optimizers
Optimizers is gespecialiseerd in het (op maat) ontwikkelen van software ter verbetering van processen van onze klanten. Optimizers onderscheidt zich in de markt door een klantgerichte aanpak, waarbij de wensen en processen van onze klanten naadloos worden vertaald in software. De software wordt aangepast aan uw wensen en eisen, waarbij rekening wordt gehouden met uw specifieke situatie. Optimizers maakt daarbij gebruik van de laatste programmeer technieken en gebruikt voornamelijk de Microsoft .NET ontwikkelomgeving. Optimizers heeft o.a. een aantal Exact Synergy .NET Plug-in’s ontwikkeld waarmee uw gebruik van Exact Synergy nog eenvoudiger wordt.Rate this post

Print Friendly