Londen, 19 oktober 2009 – Fujitsu Europe Limited, marktleider op het gebied van document imaging scanners en services kondigt vandaag de verdere ontwikkeling aan van haar Imaging Channel Programma. Nieuwe investeringen in het programma bieden alle organisaties binnen Fujitsu’s EMEA Community nog meer ondersteuning en voordelen. Het programma, dat toegankelijk is voor distributeurs, ISV’s, consultants, technologiepartners, imaging bureaus, value added resellers,direct market resellers, systeemintegrators en IT resellers is ontwikkeld om een samenwerkende channelomgeving te creëren. Dit moet resulteren in het genereren van extra omzet uit verbeterde verkoopkansen en meer voordelen en programma’s, ontwikkeld ter verbetering van de channel efficiency.

Verkoopstimulans voor diverse verticale markten

Fujitsu’s Imaging Channel Programma is ontworpen om de interactie te bevorderen tussen Fujitsu, diens partners en het uitgebreidere kanaal. Deelnemers aan het programma krijgen toegang tot verkoop- en marketingondersteuning van Fujitsu. Op deze manier voorziet Fujitsu hun partners van een Development Fund budget voor de opbouw van een gezond verkoopskanaal. Daarnaast geeft Fujitsu geclassificeerde sales leads door, om partners te helpen winstgevende nieuwe relaties aan te knopen in alle markten.


Door partners verkoop- en technische ondersteuning te bieden, zorgt Fujitsu voor een aanzienlijke verbetering van de eindgebruikerswaarde van projecten die via deelnemers aan het Imaging Channel Programma worden voltooid. Dit levert snellere en betere oplossingen op die voldoen aan de behoeften van klanten. Bovendien zorgen partnerschappen met de belangrijkste namen in de documentbeheer software markt – waaronder Microsoft SharePoint – ervoor dat deelnemers nieuwe bedrijfskansen kunnen onderzoeken in een groot aantal verticale markten.


Een groeiende, winstgevende markt

Deelnemers aan het Fujitsu Imaging Channel Programma zullen de beschikking krijgen over een aantal initiatieven en beloningen. Resellers en ‘enablers’ kunnen profiteren van kortingen op demonstratie- en evaluatie-units. Dit geeft hun de mogelijkheid om hun kansen te verbeteren en om klanten de meest geschikte Fujitsu document scanners aan te bieden. Vastgelegde sales incentives zijn zowel haalbaar als winstgevend, terwijl duidelijke en bereikbare omzetdoelstellingen partners gelaagde cash rabatten zullen bieden.

Enzo Capobianco Manager, Fujitsu Channel Marketing EMEA, is enthousiast over de verbeterde bedrijfskansen die klanten worden geboden via het Fujitsu Imaging Channel Programma. “De scannermarkt is relatief jong, absoluut nog niet verzadigd en blijft gestage groei vertonen”, benadrukt Capobianco. “Partners kunnen profiteren van de flexibiliteit van producten, de breedte van de marketingondersteuning en de totale toewijding die Fujitsu het kanaal biedt.”

Capobianco wijst verder op de samenwerkingsvoordelen die het programma biedt. “De ervaringen van onze bestaande partners tonen aan dat er steeds meer behoefte is aan voortreffelijke producten die eindgebruikers indrukwekkende waarde bieden. Door expertise te delen en een voortdurende dialoog te stimuleren binnen de partnergemeenschap, zijn wij ervan overtuigd dat leden van het Fujitsu Imaging Channel Programma een rijke bron van bedrijfskansen kunnen aanboren, en daarnaast hun lange-termijn klantretentie kunnen verbeteren.”

Partners zullen in het kader van het evalueren van nieuwe producten deelnemen aan adviesfora en discussies. Ook zullen zij discussiëren over markttactieken en manieren bedenken om het klantvertrouwen in Fujitsu-producten verder te vergroten. Bovendien krijgen Fujitsu Imaging Channel Partners exclusieve toegang tot Fujitsu’s hypermoderne Collaboration Centre faciliteiten.

Markterkenning

Om haar vermaarde vertrouwensband met klanten te behouden, zal het Fujitsu Imaging Channel Programma partners een reeks certificaten gaan aanbieden die haar toewijding aan betrouwbaarheid, financiële stabiliteit en expertise in verticale markten weergeven.

Geïnteresseerde partijen nodigen wij graag uit om de website van het programma te bezoeken, voor nadere details en online aanmelding:

https://www.imaging-channel-program.com/web/portal/homeRate this post

Print Friendly