16 oktober 2009 – Zebra Technologies Corporation (Nasdaq: ZBRA) maakt bekend dat vandaag de nieuwe 2824 Plus Desktop printer wordt gelanceerd. Deze laatste aanwinst voor de desktop-familie van Zebra vormt de nieuwe generatie van de populaire Zebra-printers LP/TLP 2824 en LP/TLP 2824-Z.

Naast het vertrouwde, compacte ontwerp biedt de 2824 Plus Desktop printer een reeks nieuwe kenmerken, waaronder een hogere printsnelheid. De 2824 Plus verenigt de programmeertalen EPL en ZPL in één printer, en zorgt daarmee voor extra efficiëntie en minder inventaris.

De compacte 2824 Plus, in dezelfde gunstige prijscategorie, wordt gekenmerkt door een klein ruimtebeslag en levert een waardevolle bijdrage aan de efficiëntie en productiviteit in tal van sectoren, waaronder de gezondheidszorg, post, detailhandel, dienstverlening, publieke sector, industrie en transport.

Extra upgrades van de 2824 Plus:

* Geïntegreerde en eigen programmeertalen ZPL en EPL, die aansluiten bij iedere bestaande of legacy-omgeving
* Groter geheugen, geschikt voor de permanente opslag van firmware, formulieren, lettertypen en grafische software
* Flashgeheugen voor snellere gegevensverwerking, en extra SDRAM ter ondersteuning van veeleisende applicaties
* Probleemloze integratie met auto-sensing seriële poort en 10/100 Ethernet
* Eenvoudig gebruiksprogramma, op afstand bestuurbaar printernetwerk, Unicode, XML-enabled printen en OPOS-driver.

“De 2824 and 2824-Z printers zijn een enorm succes gebleken in dit desktopsegment, en ideaal voor uiteenlopende inpassingen in iedere veeleisende omgeving,” aldus Mark Togher, Desktop Product Marketing Manager (EMEA) van Zebra Technologies. “De upgrade biedt nu een nog kortere verwerkingstijd, geïntegreerde programmeertalen en een OPOS-driver.”

Installatie en gebruik worden nog eenvoudiger dankzij de nieuwe Zebra Setup Utility – een op Windows gebaseerde wizard-applicatie die de gebruiker stap voor stap begeleidt bij de installatie, configuratie en diagnostiek van de printer.

De 2824 Plus printer, vanaf heden verkrijgbaar, wordt op de markt gebracht via het uitgebreide netwerk van kanaalpartners van Zebra. Ga voor nadere informatie naar www.emea.zebra.com/en/2824plus.


Rate this post

Print Friendly