16 oktober 2009 – Zebra Technologies Corporation (Nasdaq: ZBRA) maakt bekend dat vandaag de Xi4 Tabletop Printer Series wordt gelanceerd. Dit is een nieuwe printerfamilie die borg staat voor een robuust ontwerp, uitmuntende printkwaliteit, hoge printsnelheid, lange levensduur en ongekende betrouwbaarheid. De Zebra Xi4 Series is speciaal ontworpen voor intensief gebruik in een veeleisende omgeving en tilt de bestaande lijn XiIIIPlusTM tabletop printers van Zebra naar een nieuw niveau.

De printers uit de Xi4 Series, met hun perfecte evenwicht tussen prestatie en functionaliteit, zijn uiterst geschikt voor het verwerken van grote volumes en leveren daarmee een wezenlijke bijdrage aan de operationele productiviteit. Met hun indrukwekkende geheugencapaciteit en verwerkingsvermogen bieden deze machines een hogere printsnelheid en betere printkwaliteit, snellere gegevensoverdracht via 10/100 Ethernet – voor extra printsnelheid – en verbeterde waarschuwingssystemen om onderbrekingen tot een minimum te beperken. Ze laten zich bovendien moeiteloos integreren in netwerkmanagement- en ERP-systemen.

Extra upgrades van deze nieuwe Xi-generatie:
• Op maat te maken, makkelijk afleesbaar LCD-venster voor eenvoudige installatie en bediening
• Extra productiviteit voor batch- en “Print & Apply”-oplossingen dankzij hogere printsnelheid
• Vlotter printproces dankzij snellere Ethernet-aansluiting
• Verbeterde “drukkop-element uit”-detectie voor snellere storingsmelding
• Trefzekere bediening dankzij gebruiksvriendelijke mediasensor
• Verbeterde sensoren voor media en lintkwaliteit verhogen de nuttige werktijd

“De Xi-printerserie is een van de pijlers van ons assortiment. Xi-printers staan bekend om hun betrouwbaarheid in zelfs de meest veeleisende omgevingen,” aldus Richard Hughes-Rowlands, Product Marketing Manager (EMEA) bij Zebra Technologies. “De productiesector staat centraal bij onze activiteiten. Het was dan ook essentieel dat we bij Zebra een nieuwe norm gingen stellen voor printsnelheid- en prestaties om zo de sector te helpen de efficiëntie verder te verbeteren.”

Andere kenmerken van de Xi4 Series zijn de veeltalige ondersteuning (waaronder nu ook Pools en Russisch), veelzijdige connectiviteitsmogelijkheden, simultane parallelle en Ethernet-opties en printerbeheer op afstand via ZebraLink Solutions.

De Zebra Xi4-printer, vanaf heden wereldwijd verkrijgbaar, wordt hoofdzakelijk verkocht via het uitgebreide netwerk van kanaalpartners van Zebra. Voor nadere informatie kunt u een kijkje nemen op www.emea.zebra.com/en/xi.


Rate this post

Print Friendly