Naarden, 15 oktober 2009 – Lexmark (NYSE: LXK) introduceert twaalf nieuwe printers en MFP’s in zijn laserportfolio voor grote, middelgrote en kleine werkgroepen. De printerfabrikant presenteert onder meer de eerste single-function zwart-wit A4-laserprinter met touchscreen in de markt. Met deze innovatieve Lexmark T656dne kunnen klanten gebruik maken van Lexmark’s succesvolle Embedded Solutions Framework (eSF), een krachtig platform met industriespecifieke printoplossingen.

Met het eSF-platform levert Lexmark zijn klanten standaard een uitgebreid pakket aan extra, aan te passen applicaties. Hiermee kunnen zij hun papiergebaseerde processen stroomlijnen, de productiviteit verbeteren en paginavolumes verlagen.

Lexmark T656dne
Lexmark’s T656dne zwart-wit laserprinter biedt via het 23 cm grote kleuren touchscreen eenvoudig toegang tot diverse reeds geïnstalleerde, aan te passen applicaties:

Formulieren & favorieten: reduceert verspilling van voorgedrukte formulieren
Eco-instellingen: verhoogt energiebesparing en reduceert verspilde pagina’s en toner
Showroom: demonstreert de mogelijkheden van het touchscreen
Achtergrond wijzigen: stelt bedrijven in staat om een bedrijfslogo of andere afbeelding als achtergrond weer te geven
Taal wijzigen (uit te schakelen tijdens setup): stelt gebruikers in meertalige omgevingen in staat om eenvoudig de schermtaal te wijzigen

De Lexmark T656dne print tot 53 pagina’s per minuut (ppm) en kan dankzij de geïntegreerde duplex-unit standaard dubbelzijdig printen. Daarnaast beschikt de printer over een vaste schijf voor extra functionaliteit en ondersteuning van op maat gemaakte workflowoplossingen.“Onze krachtige oplossingen in combinatie met een betrouwbare zwart-wit laserprinter zoals de T656dne biedt grote werkgroepen dagelijks meer efficiëntie en een hogere productiviteit”, zegt Danny Molhoek, General Manager Benelux bij Lexmark. “Met de toevoeging van nieuwe kleurenlaserprinters, zwart-wit laserprinters en laser MFP’s aan onze productlijn bieden we kleine en grote werkgroepen meer keuze dan ooit.”

Lexmark X546dtn, C546dtn en E462dtn
Lexmark voegt drie nieuwe laserproducten aan het portfolio toe voor veeleisende klanten met grotere afdrukvolumes: de X546dtn kleurenlaser MFP, de C546dtn kleurenlaserprinter en de E462dtn zwart-wit laserprinter.

De Lexmark X546dtn en Lexmark C546dtn zijn ontworpen voor kleine tot middelgrote werkgroepen. De apparaten bieden productiviteitsverhogende functies en kleurenprints van professionele kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Met beide modellen wordt standaard de 650 vel duo-invoerlader meegeleverd waarmee de totale invoercapaciteit 900 vel bedraagt. Dit kan tot 1450 vel worden uitgebreid met een extra 550 vel papierlade. De C546dtn en X546dtn worden geleverd met zwarte en kleuren tonercartridges met een rendement van 4000 pagina’s*, wat meer is dan de belangrijkste concurrerende producten. Daarnaast is er een extra hoog rendement zwarte tonercartridge voor 8.000 pagina’s** beschikbaar, waarmee het aantal interventies tot een minimum beperkt blijft en de laagste kosten per pagina mogelijk maakt. Beide producten maken onderdeel uit van het Lexmark Rewards programma***, een loyaliteitsprogramma voor eindgebruikers. Hierbij worden de gebruikers die originele tonercartridges gebruiken en retourneren aan Lexmark beloond met gratis hoog rendement tonercartridges en imaging kits.

De Lexmark E462dtn zwart-wit laserprinter is ideaal voor kleine en middelgrote werkgroepen. De printer helpt klanten op een milieuvriendelijke wijze hun printkosten te verlagen. De aftermarket-tonercartridge, waarmee 18.000 pagina’s** kunnen worden geprint, kan net als alle overige Lexmark-tonercartridges gratis worden gerecycled. De printer wordt bovendien standaard geleverd met een extra 250-vel papierlade.

Lexmark W850- en X860-serie
Lexmark introduceert daarnaast acht krachtige A3-laserprinters en MFP’s voor grote werkgroepen en afdelingen.

De zes modellen uit de Lexmark X860-serie zwart-wit laser MFP’s integreren de mogelijkheden van verschillende standalone apparaten. Zij bieden krachtige prestaties in combinatie met de nieuwste beveiligingsvoorzieningen. Deze afdelings MFP’s, leverbaar met een optionele fax, bieden daarnaast een groot aantal invoer- en finishingopties en een printsnelheid variërend van 35 ppm tot 55 ppm.

De Lexmark X860-serie is uitgerust met een volledig aan te passen 23 cm groot kleuren touchscreen, waardoor complexe, zakelijke processen eenvoudig zijn te stroomlijnen en vast te leggen onder één simpel icoontje. Voor deze MFP’s zijn een tweetal finishingopties beschikbaar die drukke werkgroepen in printintensieve omgevingen in staat stelt om hun printvoorzieningen optimaal te benutten. Naast de standaard finisher voor sorteren, perforeren en nieten is er ook een booklet-finisher beschikbaar. Hiermee worden documenten automatisch gevouwen en is het mogelijk scheve en overlappende pagina’s aan te passen.

De Lexmark X860-serie is geschikt om grote volumes te draaien, met een minimum aan interventies, dankzij de uitgebreide papierverwerkingsopties en de hoog rendement tonercartridge. Met hoge capaciteit invoeropties kunnen tot 5.100 pagina’s worden ingevoerd en de tonercartridge heeft een rendement van 35.000 pagina’s**.

De zwart-wit laserprinters in de Lexmark W850-serie zijn robuuste apparaten die eveneens de betrouwbaarheid en hoge invoercapaciteit bieden waar drukke werkgroepen om vragen. De printers ondersteunen bovendien A3-media, een groot aantal invoer- en finishingopties en zijn uitgerust met intelligente functionaliteit om de documentstroom op gang te houden en de efficiency voor de klanten te vergroten.Rate this post

Print Friendly