Vijfjarige overeenkomst voor automatische verwerking van aanvragen voor persoonlijke OV-chipkaart

Amersfoort – 14 oktober 2009 – BancTec heeft met Trans Link Systems (TLS), de organisatie achter de OV-chipkaart, een vijfjarige overeenkomst gesloten voor de automatische verwerking van alle aanvragen voor een persoonlijke OV-chipkaart en de verwerking van serviceformulieren. Deze overeenkomst volgt na een intensieve testperiode. Zowel het geavanceerde verwerkingssysteem als de operationele performance van BancTec hebben TLS het vertrouwen gegeven in een succesvolle outsourcing.

Voor BancTec betekent deze overeenkomst een verdere groei op het gebied van Business Process Outsourcing. Vooral de combinatie van hoogwaardige technologie, diepgaande proceskennis en een professionele operatie hebben dit succes mogelijk gemaakt.

Over Trans Link Systems
TLS faciliteert de introductie van het nationale OV-chipkaartsysteem voor het openbaar vervoer in Nederland. Met één kaart kan men reizen met tram, trein, bus en metro. Voor de reiziger verandert de manier van betalen in het openbaar vervoer. De OV-chipkaart is oplaadbaar en contactloos. De OV-chipkaart vervangt de strippenkaart, het papieren treinkaartje en de papieren abonnementen. Het op de OV-chipkaart geladen saldo of product kan de reiziger gebruiken om te reizen. Voor meer informatie, zie www.translink.nl en www.ov-chipkaart.nl.

Over BancTec
BancTec levert wereldwijd innovatieve producten en diensten op het gebied van Enterprise Content Management (ECM) en Business Process Outsourcing (BPO). Met ca. 2.550 medewerkers in 14 landen helpt BancTec haar klanten met geïntegreerde oplossingen hun bedrijfskritische data- en papierintensieve processen te automatiseren en stroomlijnen. Vooral in informatie-intensieve sectoren, zoals financiële dienstverlening, overheid, transport en zorg. Sinds de oprichting in 1972 zijn de oplossingen van BancTec al in meer dan 50 landen ingezet en registreren en verwerken onze systemen dagelijks meer dan 50 miljoen documenten.Rate this post

Print Friendly