Jan De Kesel, President en Managing Director van FMAudit Europa / DocuAudit, zal keynote spreker zijn op de Europese MPS conferentie die wordt gehouden op 21-23 oktober in Amsterdam. FM Audit biedt producten en diensten voor printer dealers om hun eigen Managed Print Services te ontwikkelen.

De heer De Kesel is een nauw betrokken bij het ontwikkelen van software oplossingen voor Managed Print Services. Met meer dan 20 jaar ervaring in de grafische markt, is de heer De Kesel sinds 2004 betrokken bij de verkoop en ontwikkeling van MPS-software. In de afgelopen vijf jaar als president en managing director van FMAudit Europa, heeft hij samengewerkt met dealers in heel Europa om Managed Print Services en Document Management Software verkopen. FMaudit Europe biedt MPS dealers opleiding en FMAudit en DocuAudit software.

“Om iemand van het kaliber van Jan De Kesel’s aanwezig te hebben bij de eerste MPS Europese Conferentie geeft de kwaliteit aan van het programma,” zegt Ed Crowley, CEO en Senior Partner van de Photizo Group en gastheer van de Europese MPS Conferentie. In zijn keynote zal de heer De Kesel een routekaart presenteren voor de dealers die hun eigen MPS diensten willen aanbieden als alternatief voor de  leverancierspakketten.

John Johasky

Managed Print Services deskundige John Johasky van HP zal een presentatie geven op de Europese MPS conferentie. Uit het marktonderzoek over Managed Print Services (MPS) van de Photizo Group bleek dat HP in 2008 Xerox heeft ingehaald als marktleider in de wereldwijde MPS-sector, met een aandeel van 34 procent.

De Photizo Group schat dat de MPS marktwaarde in 2009 wereldwijd op meer dan 25 miljard dollar dit jaar en verwacht een marktomvang van 60 miljard dollar in 2013. De Europese MPS onferentie zal tegemoetkomen aan de behoefte aan informatie over de snel groeiende Managed Print Services markt. Johasky is Vice President en General Manager van Managed Print Services voor HP Imaging and Printing Group. “Met zijn achtergrond, John biedt een uniek perspectief en geeft de deelnemers waardevolle inzichten in de dynamiek van het MPS markt,” zei Crowley.

(vertaald met behulp van Google Translate)

Rate this post

Print Friendly