4DMS gaat voor Wegener binnenkort de facturen aan haar abonnees ook elektronisch versturen. ‘We printen alle jaren voor Wegener fysieke facturen, die via de post worden verstuurd. Daar komen nu digitale facturen naast’, zegt 4DMS directeur John Palm. ‘Een Wegener abonnee kan kiezen op welke manier hij de factuur wil ontvangen, op de deurmat, per e-mail of via internet.

Binnen het digitale traject werken wij samen met Billington, een onafhankelijke billing provider en AcceptEmail. Billington zorgt ervoor dat de elektronische factuur in de internet bankomgeving van de abonnee komt. Via AcceptEmail ontvangt de abonnee de digitale factuur in zijn e-mailbox’. Wegener CFO Koos Boot: ‘Het mooie in deze samenwerking met 4DMS is, dat zij alle betaalfaciliteiten, de fysieke én de elektronische, voor ons coördineren. Wij hebben één aanspreekpunt. 4DMS is als het ware de spin in ons facturatieweb. Daarnaast kan het elektronisch factureren Wegener forse kostenbesparingen opleveren. Het is natuurlijk ook vriendelijker voor het milieu. De keuze van de abonnees voor het ontvangen van een elektronische factuur zal hierin bepalend zijn’.

Over 4DMS

4DMS richt zich in toenemende mate op Multichannel Direct Marketing en het automatiseren van marketing processen. Op dit gebied geeft 4DMS invulling aan totaaltrajecten. 4DMS heeft daarvoor alles in eigen huis: kennis en ervaring met webtoepassingen, responseverwerking en direct mailcampagnes. 4DMS maakt gebruikt van alle beschikbare multichannel communicatiekanalen en is daardoor in staat om voor relaties complexe projecten doeltreffend uit te voeren. Er werken 55 mensen bij 4DM Services.


Rate this post

Print Friendly