Four Pees, een internationale verkoop- en marketingorganisatie in de print- en publishingmarkt, heeft Ivan Duprez aangesteld als Sales Director Europe. Four Pees bevestigt ook de succesvolle overgang van een outsourced verkoop- en marketingbureau naar een internationale partner voor oplossingen in productieautomatisering en kleuroptimalisatie, die marketing, verkoop en distributie en professional services levert.

De inspanningen versterken

Om de verkoopsinspanningen te ondersteunen en partnerrelaties aan te gaan met key klanten en channel partners in Europe, verwelkomt Four Pees Ivan Duprez als Sales Director Europe. Mr. Duprez heeft een diepgaande kennis van de grafische sector, na meer dan 20 jaar ervaring in verscheidene functies in verkoop en business development, o.a. bij Scitex, NUR en EFI-Vutek.

“Op dit moment worden de belangrijkste spelers van de grafische markt herschikt. Bedrijven gaan samen, sommige verdwijnen, zowel aan de kant van de leverancier als in het kanaal,” zegt Ivan Duprez. “Het is geweldig dat er nieuwe bedrijven komen met een nieuwe kijk op de markt. Voor mij is het een uitdaging om mijn ervaring in de praktijk te brengen in een nieuwe omgeving en Four Pees’ ambitie om een prominente speler te worden in de print- en publishing markt, te overstijgen.”

Tegelijk werd Tom Asselman benoemd tot Professional Services Director. Hij zal Four Pees’ inspanningen om volledige voor- en naverkoop support- en implementatiediensten te leveren aansturen. Voor Tom Asselman in maart 2009 bij Four Pees kwam, werkte hij als IT consultant bij Deloitte Consulting en Ricoh.

Commentaar van de CEO

“Four Pees werd opgestart met de idee dat er uitstekende technologie bestaat, die de weg naar de markt niet vindt. We hebben in eerste instantie de focus gelegd op marketing en evangelisatie, maar geleidelijk aan hebben we ons gerealiseerd dat deze inspanningen hand in hand gaan met een sterke push van de verkoop en met de capaciteit om resellers en eindgebruikers te helpen bij de implementatie en integratie van de oplossingen die we op de markt brengen,” zegt Tom Peire, CEO van Four Pees. “Vandaag de dag is Four Pees uitgegroeid tot een internationale partner die via verkoop, support en marketing, het maximum wil halen uit het product, van leverancier tot eindgebruiker.”Rate this post

Print Friendly