MailStreet uit Deventer gaat onder de naam MailStreet een nieuwe landelijke keten van print en mail bedrijven oprichten. Deze vestigingen richten zich vooral met direct marketing oplossingen op regionale MKB-ondernemingen. ‘Dit jaar hopen we de eerste drie vestigingen te openen en in 2010 door te groeien naar minimaal tien ‘MailStreet’ locaties’, zegt algemeen directeur Gerard Jansen.

De nieuwe MailStreet formule wordt geleid door Harry van Vlijmen, die veel kennis en ervaring heeft met het opzetten en managen van een ketenorganisatie van print- en mailbedrijven met een regiofunctie. Van Vlijmen: ‘De kracht van de nieuwe formule is de bundeling van kennis van de klant bij de lokale ondernemer en de grote multimediale expertise bij de hoofdvestiging van MailStreet in Deventer. De nieuwe MailStreet formule gaat volledig onafhankelijk opereren en heeft geen enkele binding met welke partij in de markt dan ook. Het gaat er om dat wij onze MKB-klanten de beste documentoplossingen, willen bieden. De direct mail groeiverwachtingen in dat segment, voor zowel fysieke als online direct marketing, zijn ons gunstig gezind. Het is onze ambitie om in heel Nederland MailStreet vestigingen te openen en zodoende landelijke dekking te realiseren. Daarvoor werken wij met ondernemers die willen participeren en zelfstandig hun eigen lokale ‘MailStreet’ vestiging gaan managen. Uiteraard profiteren deze zelfstandige ondernemers van de gezamenlijke inkoopkracht, vakkennis en faciliteiten van de hoofdvestiging en de merknaam MailStreet, die al langer bestaat’.

Over MailStreet

Voor MailStreet is communicatie meer dan het versturen van mailingen en documenten. MailStreet biedt veel grote (inter)nationale opdrachtgevers een totale dienstverlening voor alle fysieke en digitale documentstromen. De drie pijlers zijn: transactiemail, interactiemarketing en onderzoekservices. MailStreet beschikt daarvoor in Deventer over een compleet park state-of-the-art print- en after printproductiemiddelen en royale kennis over en ervaring met multimediaal documentmanagement. Het uitgangspunt van MailStreet is het bieden van de juiste – meer rendement uit een document – oplossingen.


Rate this post

Print Friendly