Marcommit is een PR-bureau met specialisaties in de ICT en de HR branche. Wij bouwen voor onze klanten aan sterke persrelaties: persrelaties die iets opleveren. Daarvoor kennen we de markt, signaleren we de mogelijkheden in de media en spreken we de taal. Maar bovenal werken we zeer nauw samen met onze opdrachtgevers. Want enthousiasme moet er echt zijn om ook echt overgebracht te kunnen worden.

Maximaal resultaat

Samen met onze opdrachtgevers proberen we een maximaal resultaat in communicatie te bereiken. Wij zijn betrokken bij deze ondernemingen en adviseren ze in alle PR-aspecten, van strategiebepaling tot uitvoering. Samen formuleren we de doelstellingen waarvoor we onze kennis, ervaring en creativiteit inzetten.

Wij onderhouden continu contact met uitgevers, redacties en journalisten in de Benelux. Door te weten waarin zij geïnteresseerd zijn, kunnen wij de juiste link leggen tussen opdrachtgever en pers. Dit doen wij door het sturen van persberichten, maar vooral ook initiëren we interviews en artikelen. Tevens dragen wij zorg voor de productie van referentie-artikelen waarin de klanten van onze opdrachtgevers aan het woord komen. Marcommit werkt met ervaren consultants, omdat we dan echt branchekennis kunnen bieden. Voor een resultaat dat staat.

Opdrachtgevers in de documentindustrie

Aia Software
Autonomy
BasWare
Document Dialog
Dotweb
Everest
VDD IQware

Rate this post

Print Friendly