Klik, bekijk, verander, controleer en print. Electronics for Imaging (EFI) introduceert het eerste ImageFlow Event. Van 20 tot 23 oktober bieden wij u een compleet overzicht van foto capture, bewerking, kleurmanagement, soft proof en print. Het gezamenlijk aanbod van EFI, Nikon, Apple, Epson, Eizo, Tecco Papers en Xerox belooft een interessante combinatie met een bijzonder resultaat.

Fotografie en print gebeuren beiden digitaal, maar het zijn twee verschillende werelden. Toch komen zij steeds nader tot elkaar en tijdens het ImageFlow event komen zij compleet samen. EFI, Nikon, Apple, Epson, Eizo, Tecco Papers en Xerox laten een complete workflow zien voor digitale fotografen en printmedia bedrijven. En dat alles digitaal.

Als u regelmatig honderden foto’s tegelijk moet bewerken, rippen en daarna printen, is deze dag voor u bedoeld. Als u wellicht tijd verloor doordat processen niet op elkaar aansloten, tonen wij u graag een live demo van een workflow met een gegarandeerd bijzonder resultaat.

Lees verder op: Workflow voorspelbaar afdrukken @ImageFlow


Rate this post

Print Friendly