Nieuwegein, 2 oktober 2009 – Per 1 oktober jl. heeft Ingram Micro een distributieovereenkomst gesloten met Kodak. Ingram Micro voert vanaf die datum de documentscanners en bijbehorende software van Kodak. Kodak is een belangrijke aanvulling op het al grote aantal leveranciers, omdat met de uitermate snelle documentscanners een breder klantsegment bediend wordt.

Marc Cox, Director Sales & Business Management bij Ingram Micro, is blij met het contract. “Kostenbeheersing staat bij iedere klant bovenaan de agenda. Kodak is een gerenommeerd en servicegericht bedrijf, dat daarop inspeelt doordat de producten kosten reduceren en efficiëntie verhogen. Als Ingram Micro willen we voorop lopen en direct inspelen op innovatieve ontwikkelingen die aansluiten bij wat onze klanten willen. We bereiken een extra groep klanten, voor wie we nu ook ‘one-stop-shopping’ kunnen bieden. Bovendien is de samenwerking met Kodak interessant voor onze projectenbusiness.”

“Ingram Micro is voor Kodak Document Imaging een zeer aantrekkelijke distributiepartner met een sterke logistieke kracht, innovatief en persoonlijke dienstverlening”, vertelt Wilbert van de Weijer, Sales Manager Kodak Document Imaging. “De behoefte aan het digitaliseren van documenten binnen bedrijven en overheden zal de komende jaren sterk toenemen, met name in het desktopscanning segment en onze samenwerking met Ingram Micro past perfect bij onze gezamenlijke groeiambities. Ondersteuning en klanttevredenheid hebben beide partijen hoog in het vaandel staan en onze klanten zullen daar optimaal van kunnen profiteren.”

Over Ingram Micro Inc.
Ingram Micro Inc. is ’s werelds grootste technologiedistributeur. Als essentiële schakel in de supply chain creëert Ingram Micro verkoop- en winstkansen voor vendors en resellers via unieke marketingprogramma’s, logistieke diensten, technische ondersteuning, financiële diensten en productkoppeling en -distributie. De onderneming is actief in 150 landen en als enige mondiale IT-distributeur ook actief in Azië. Ingram Micro staat 69ste in de Fortune-500 en genereerde 35,05 miljard USD aan inkomsten in boekjaar 2007. Bezoek www.ingrammicro.nl of www.ingrammicro-europe.com.

Over Eastman Kodak Company
Kodak is wereldwijd de marktleider in het vastleggen, verspreiden, beheren en afdrukken van beelden voor consumenten, zakelijke toepassingen en de industrie. (digitale camera’s, documentscanners, printsystemen, grafische oplossingen), infrastructuur (online netwerken en gespecialiseerde imagingsoftware), diensten en media. Via haar technologie, marktbereik en een groot aantal partnerships levert Kodak innovatieve producten en diensten aan klanten die de informatierijke inhoud van beelden willen behouden. Als geen ander bedrijf bevindt Eastman Kodak in het centrum van deze wereld.

Over Kodak Document Imaging
De divisie Document Imaging is al decennia erkend marktleider op het gebied van documentscanners. De documentscanners van Kodak zijn vooral bekend om de voortreffelijke beeldkwaliteit en de zeer hoge productiviteit, die te danken is aan het robuuste ontwerp en de onovertroffen betrouwbaarheid van de invoer. Perfect Page is de naam voor de geavanceerde technologie van Kodak die haarscherpe en tot de kleinste details leesbare scans produceert, onafhankelijk van de kwaliteit en variatie van de brondocumenten. De meer dan 25 verschillende scannermodellen zijn geschikt voor het vastleggen van enkele honderden tot vele tienduizenden pagina’s per dag. Kodak desktop scanners worden standaard geleverd met 3 jaar omruilgarantie.


Rate this post

Print Friendly