‘s-Hertogenbosch, 8 oktober 2009 – Voor het tweede jaar op rij is het traineeship van Océ-Nederland uitgeroepen tot het beste van Nederland in de categorie ‘Sales’. Initiatiefnemer van de verkiezing is Nobiles Media, een uitgeverij die zich reeds 19 jaar specialiseert in arbeidsmarktcommunicatie richting hoog opgeleide starters en young professionals.

De verkiezing is een publieksprijs. Via een website waar alle deelnemende organisaties hun traineeship presenteerden en profielen van deelnemers waren geplaatst, konden mensen hun stem uitbrengen op hun favoriete traineeship in verschillende categorieën. Met de verkiezing tot het Beste Sales Traineeship 2009 dingt Océ-Nederland automatisch mee naar de titel “Beste Overall Traineeship” van Nederland. Deze vindt op 29 oktober plaats tijdens het SP!TS/Nobiles Career Event in Jaarbeurs Utrecht.

Antoon Vugts, Directeur Human Resources bij Océ-Nederland, is zeer verheugd over de uitslag. “Het Sales Traineeship van Océ-Nederland is uniek door zijn continue afwisseling van leren en werken, waarbij een beschermde leeromgeving en een uitdagende werkpraktijk naadloos worden geïntegreerd. De verkiezing maakt duidelijk dat wij hiermee aansluiten bij hedendaagse trends in arbeidsbeleving.”

Het sales traineeship van Océ-Nederland duurt 12 maanden en kent per kalenderjaar vier startmomenten. Het eerstvolgende traineeship start in januari 2010. Hiervoor zijn 8 plaatsen beschikbaar. Kandidaten kunnen hun motivatie kenbaar maken via jobs.oce.nl

Rate this post

Print Friendly