Lijnco Systems organiseerde voor relaties een speciale tour naar het internationale Müller Open House in het Duitse Kranzberg. Daar werden veel productinnovaties en oplossingen op het gebied van paperprocessing gedemonstreerd. Lijnco Systems is voor de Benelux de exclusieve vertegenwoordiger van Müller verpakkingssystemen. Deze systemen zijn in staat om in hoogvolume verwerkingen als snijden, verzamelen, vouwen, stapelen, sorteren, opwikkelen, afrollen en het insteken van formulieren in enveloppen uit te voeren. Müller systemen zijn modulair en kunnen flexibel worden gecombineerd tot een totale systeemoplossing of los worden ingezet. De verpakkingssystemen verwerken zowel losblad als formulieren op rol.

Tijdens het Open House werden de nieuwste productontwikkelingen gedemonstreerd. Zo liet Müller een oplossing zien voor het op hogesnelheid op formaat snijden van formulieren. De maximale verwerkingscapaciteit daarvan is opgevoerd naar 35.000 A4 formulieren per uur. Daarnaast werd de door Müller ontwikkelde oplossing voor het invoeren van formulieren, voorbedrukt of plano, vanaf de rol geshowd. Ook op het gebied van het nieten liet de fabrikant nieuwe ontwikkelingen zien, het zogeheten ‘dynamisch’ nieten op verschillende hoogtes en papierdiktes in één productiegang. Verder liet Müller zien een speciale ultrasone papierfeeder te hebben ontwikkeld voor het machinaal bijsluiten van extra dunne materialen tijdens het couverteren. In totaal konden de ruim 300 bezoekers aan de tweede editie van dit internationale Open House meer dan 20 paperprocessing oplossingen ‘live’ zien werken.

Over Lijnco
Lijnco Systems verkoopt en onderhoudt systemen op het gebied paperprocessing en afterprint. Voor de Benelux is Lijnco Systems exclusief vertegenwoordiger van de Müller verpakkingssystemen. Lijnco Systems is een activiteit van Speciaaldrukkerij Lijnco uit Groningen. Lijnco behoort tot de grootste speciaaldrukkerijen van Europa. Van huis uit is de productie van standaardformulieren en full colour drukwerk in grotere oplagen een belangrijke activiteit, maar Lijnco innoveert voortdurend en is daarmee succesvol in diverse internationale product/markt combinaties. Voorbeelden daarvan zijn de oplossingen die Lijnco heeft ontwikkeld voor toepassingen in bedrijfsdrukwerk, logistieke documenten, direct mailingen, ticketing, labeling en waardedrukwerk. Lijnco voldoet aan alle internationale richtlijnen die zijn opgesteld voor producenten van beveiligd drukwerk en is daarvoor door de Stichting VPGI-Certificaat ISO 9001 en CWA gecertificeerd. Bij Lijnco werken in totaal bijna 200 mensen verdeeld over eigen vestigingen in België, Luxemburg, Duitsland en Nederland.


Rate this post

Print Friendly